Pe 13 și 14 iunie, wall-street.ro și start-up.ro organizează evenimentul reConstruct Forum 2023 - State of Real Estate - Build for the Future. Evenimentul are loc la Hotel Sheraton din București și strânge la un loc experți în urbanism, mobilitate, imobiliare, precum și reprezentanți ai Primăriei Municipiului București și Primarul Sectorului 2 din Capitală.

Pe 13 și 14 iunie, invitații care vor urca pe scena reConstruct Forum 2023 vor realiza o radiografie a pieței imobiliare la jumătatea anului, dar va pune în discuție și cele mai importante teme ale anului când vine vorba de transformarea urbană.

Te poți înscrie la reConstruct Forum 2023 pe platforma IC Events aici.

reConstruct 14 iunie: cartierul, noul hub urban

Ziua a doua a reConstruct Forum 2023, 14 iunie, este dedicată discuțiilor despre transformarea orașelor și despre transformarea zonelor în adevărate hub-uri urbane construite în jurul unor comunități.

Temele vor continua abordarea din prima zi a evenimentului și vor pune pe tapet cele mai importante discuții pentru reconstrucția orașelor într-un mod care să fie înspre cetățean.

În al doilea panel al evenimentului reConstruct Forum de pe 14 iunie vom dezbate alături de invitații noștri despre transformarea cartierelor în hub-uri urbane.

Orașele sunt formate din mici comunități. Mobilitatea populației și transformarea locurilor de muncă a modificat și structura cartierelor care și-au pierdut în timp rolul de comunitate. Dar pe măsură ce aglomerările urbane devin mai complexe, revenim către conceptul de “Urban Hub“, colectivități adunate în jurul unor interese comune, accelerate de dezvoltarea unor spații creative sau antreprenoriale. Zone unde muncim, trăim, ne distrăm și ne transformăm viața.

Panelul de la reConstruct organizat de către Green Start-Up va vorbi despre imobiliare, transport, retail și sustenabilitate pentru a transforma viața urbană.

Alături de noi în panelul Cartierul – Urban Hub de viitor vor fi:


  • Maria Jianu, Commercial Real Estate Manager Genesis Property: Maria Jianu s-a alăturat echipei Genesis Property în 2022, în poziția de Commercial Real Estate Manager. Din acest rol, ea coordonează strategia de închiriere a portofoliului de peste 150.000 de metri pătrați de birouri al companiei, având două obiective principale: gestionarea cu succes a chiriașilor existenți și generarea activă de noi oportunități de închiriere.

  • Dan Hodoș, Community Development Partner UrbanizeHub: Dan Hodoș este consultant în dezvoltare de piețe externe și dezvoltare urbană, iar de curând s-a alăturat echipei UrbanizeHub pentru a contribui la dezvoltarea inteligentă urbană a comunităților din România. A fost membru în echipa proiectului Smart City de la Primăria Alba-Iulia. Este consilier al primarului Piteștiului pe probleme de dezvoltare urbană. Are 15 ani de experiență în mediul privat în vânzări internaționale și consultanță pentru companii multinaționale și românești. Este fondatorul platformei Pitești Smart City, platformă de idei și proiecte care are ca scop conectarea tuturor actorilor interesați de dezvoltarea urbană locală.

  • Maria Neneciu, Project Manager Romanian Design Week și Cartierul Creativ: Maria are 14 ani de experiență ca manager cultural. Face parte din echipele Romanian Design Week și Cartierul Creativ încă de la începuturile acestora. Romanian Design Week a devenit o autoritate regională în materie de evenimente multidisciplinare, iar Cartierul Creativ este un ecosistem creativ, care ajută la colaborări și dialog între 200 de business-uri și organizații culturale. A publicat articole despre rolul creativității în dezvoltarea urbană, design, arhitectură și rolul industriilor culturale în dezvoltarea comunităților.

Citeste si:
Înainte, câmp de porumb, azi, cartier lângă calea ferată. Un...
Înainte, câmp de porumb, azi,...

reConstruct Forum 2023 este organizat pe durata a două zile. Pe 13 iunie se va pune accent pe piața imobiliară și provocările acesteia, iar pe 14 iunie vom discuta despre dezvoltarea orașelor într-un mod sustenabil și modern, pornind de la comunitate și ajungând la autorități publice.

De asemenea, noi speakeri vor fi confirmați până în apropierea evenimentului, așa că înscrie-te pe site pentru a afla ultimele actualizări.

Te poți înscrie la reConstruct Forum 2023 pe platforma IC Events aici.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Iunie 2023 - 11 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.