Dorian Popa muncește din greu pentru tot ceea ce are în momentul de față, iar unul dintre cele mai mari visuri pe care le are este acela de a-și vedea terminat propriul cartier pe care l-a denumit după cum toată lumea știe ”Hâtz Residence”. Îi crește inima, când vede că tot mai multe persoane sunt interesate de proiectul lui.

Dorian Popa, despre vedeta care vrea să se mute în cartierul său

După ce și-a construit casa visurilor sale de la zero, în Domnești, lui Dorian Popa i-a venit idee să construiască un între cartier pe care l-a denumit ”Hâtz Residence” și care va pune la dispoziția doritorilor niște locuințe complet utilate și mobilate la niște prețuri, ce este drept, piperate. Nu își va permite orice om obișnuit să fie vecin cu Dorian Popa, dar se bucură că în ciuda costurilor mari, sunt și unii interesați care s-au deja la fața locului, iar printre aceștia se află și Micutzu.

Vloggerului nu i-a venit să creadă că Micutzu chiar a fost interesat de lucrul acesta și că și-a făcut timp să meargă tocmai până în Domnești, pentru a vedea locul și pentru a sta de vorbă cu el. De asemenea, a dat și o serie de declarații în acest sens, în cadrul unui inteviu în care a avut zâmbetul pe buze încontinuu. Artistul se consideră onorat că se află printre dezvoltatorii cărora le-a făcut o vizită comediantul.

Faptul că își dorește să își cumpere una dintre casele pentru care muncește Dorian Popa și care vor face parte din cartierul lui din Domnești este un lucru mare și chiar dacă nu s-ar întâmpla, pe vlogger îl încântă chiar și ideea de a-l avea vecin tocmai pe Micutzu, pentru că nu se aștepta la una ca asta, în clipa în care a început să ridice, pas cu pas, noul cartier. S-a simțit măgulit, după cum el însuși s-a exprimat, ca un om atât de ocupat precum Micutzu să meargăt tocmai în Domnești, unde se lucrează încotinuu. Rămâne de văzut dacă se va muta sau nu acolo, dar cert este că există toate șansele ca acest lucru să se întâmple, iar Dorian Popa sigur își va ține fanii la curent în acest sens.

Citeste si:
Jean de la Craiova, influențat de Dorian Popa. Ce schimbare vrea să...
Jean de la Craiova,...

”Sunt unul dintre onorații dezvoltatori care s-au bucurat de vizita lui Micutzu (…) întrucât înțeleg că își dorește, nu știu acum dacă se va și întâmpla, o căsuță de la mine! I-am spus clar, din suflet, că a-l avea de vecin pentru mine ar fi ceva peste orice așteptare. A fost prima oară când m-am simțit chiar emoțional încărcat de șantierele mele!

De ce, pentru că mi s-a părut așa o chestie măgulitoare că acest om și-a rupt din timpul lui și că a venit până la mine în țărână la Domnești și a vrut să viziteze o casă. Îl apreciez prin toți porii și din toți rărunchii, pentru că e un om, mai presus de orice (…)”, a declarat Dorian Popa, pentru cancan.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Septembrie 2022 - 03 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.