Dorian Popa le-a dezvăluit tinerilor care visează să ajungă precum el secretul succesului. Vloggerul a fost sincer ca de fiecare dată și le-a stârnit repede curiozitatea celor care stau zilnic cu ochii pe el și care își doresc măcar o parte din succesul lui.

Dorian Popa, secretul succesului dezvăluit fanilor

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Dorian Popa se află pe lista celor mai îndrăgiți și cunoscuți vloggeri de la noi din țară. Acesta are buni de când postează zilnic pe canalul lui de YouTube. Fanii lui s-au obișnuit ca el să vină cu ceva nou în fiecare zi și îl apreciază enorm pentru efortul pe care îl depune, fiind conștienți că nu îi este deloc simplu, chiar dacă nu i-o spun mereu. De asemenea, toată lumea știe că artistul scoate buni de pe seama vloggerilor pe care le postează, dar și cu ajutorul postărilor pe care le face pe Instagram.

Ei bine, el se mai ocupă și cu multe alte activități, iar după ce și-a construit casa visurilor sale, s-a gândit să muncească la construirea unui întreg cartier, unde le va pune la dispoziție oamenilor case mobiltate și utilate pentru mutarea imediată, în cazul în care își doresc să le fie vecini. Aceștia vor fi nevoiți să scoată din buzunar niște sume imense de bani, dar Dorian Popa se asigură că vor fi pe deplin mulțumiți de alegerile pe care le-au făcut.

Dorian Popa muncește zi și noapte, iar mai apoi culegele roadele muncii sale, dar fanii încă își mai pun întrebări legate de secretul succesului vloggerului. Sincer din fire, el le-a răspuns și a spus clar că pentru că a reuși în orice domeniu în care îți dorești să faci performanță este necesar să fii eficient. Așadar, Dorian Popa crede că pentru a face bani trebuie să reușești să faci tot mai multe lucruri într-un timp scurt. Fanii lui sunt de acord cu el, dar mai cred și că în teorie lucrurile sunt mult mai simple decât în practică.

”Unul dintre cele mai importante aspecte privind reușita cotidiană este eficiența. Întotdeauna încercați să vă programați lucrurile de așa natură încât să vă iasă cât mai multe, în cât mai puțin timp. Am zis că la ora șapte ies din București spre Vâlcea, mai am câteva minute și sunt direct pe A1”, a zis Dorian Popa, la Story.

Citeste si:
Primul film documentar despre drumul spre succes al startup-urilor...
Primul film documentar despre...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Septembrie 2022 - 05 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.