Facturile mari la energie electrică sunt un motiv real de îngrijorare și pentru Dorian Popa, care câștigă sume enorme de bani lunar. Vloggerul luat o decizie în acest sens, despre care le-a vorbit și celor care îl urmăresc și se teme că același lucru i se va întâmpla și cu factura de la gaze.

Ce griji își face Dorian Popa

Ca multe alte mii de de persoane de la noi din țară și Dorian Popa a avut ceva de comentat legat de scumpirea energiei electrice, dar și de factura imensă pe care a fost nevoit să o plătească. Vloggerul a avut un șoc, în clipa în care a realizat cât trebuie să scoată din buzunar fără nicio justificare și nu s-a putut abține să nu le vorbească și fanilor despre situația prin care trece.

De asemenea, a făcut un vlog în care a vorbit despre asta, dar a fost luat la întrebări și în cadrul unui eveniment la care a fost prezent. Dorian Popa crede că este incorect să fie nevoit să plătească 8400 de lei, doar pentru că el câștigă mulți bani, pentru că în mod evident nu a consumat atât de mult și tocmai de aceea, a început să facă niște cercetări de pe urma cărora a tras o serie de concluzii clare și a luat niște decizii, îndemându-i mai apoi și pe alții să procedeze la fel.

"Toată lumea voia să știe ce părere am eu despre facturile la curent. Mi-am dat seama că ar trebui să fiu puțin mai atent, să nu mai fiu atât de delăsător și să nu mai plătesc tot ceea ce mi se bagă sub nas pentru motivul că muncesc și am bani. Am luat firul la despicat și am adunat toate informațiile.", a declarat Dorian Popa, pe YouTube.

"Mi-am dat seama că este din ce în ce mai bine să mă îndrept către alegerea panourilor solare.", a adăugat vloggerul.

Așadar, el a realizat că nu ar trebui să mai fie atât de delăsător și nici să îi lase pe alții să profite de pe urma lui. În plus, Dorian Popa a declarat că și-a dat seama de faptul că ar putea fi din ce în ce mai avantajos pentru el să opteze pentru panourile sale. Își face griji serioase și pentru facturile la gaze, în perioada în care va începe să e răcească vremea. Cel mai important, din punctul lui de vedere, este ca oamenii să devină independenți, având în vedere ce se întâmplă acum cu prețurile crescute.

Citeste si:
Factureaza.ro - Automatizarea necesară pentru afacerea ta
Factureaza.ro - Automatizarea...

"Este important să devenim independenți pentru că treburile o iau razna. Acum să vedem ce surprize vom avea la gaze. Pentru că acolo o să fie iar cu semne de exclamare în momentul în care o să vină primele facturi după ce se răcește afară.", a mai zis Dorian Popa.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Septembrie 2022 - 10 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.