Dorian Popa este total deranjat din cauza comentariile răutăcioase de pe Internet legate de bolidul pe care și l-a cumpărat. Acesta a scos din buzunar pentru mașina respectivă 300.000 de euro, dar sunt bani munciți de el zi și noapte și tocmai de aceea nu înțelege de ce lumea este atât de rea în ceea ce privește visul pe care și l-a împlinit.

Dorian Popa, deranjat de comentariile răutăcioase

Dorian Popa este foarte mândru pentru faptul că a reușit să își achiziționeze mașina visurilor sale, pentru care a muncit din greu și pentru care a strâns bani ani la rând. Vloggerul nu și-a mai luat un concediu de aproximativ cinci ani în primul rând, pentru că nu este un mare iubitor al vacanțelor, iar în al doilea rând, pentru că preferă să muncească. Distracția a fost și va rămâne pe al doilea loc în viața artistului, iar mulți dintre cei care îl umăresc nu pot accepta lucrul acesta.

Zilele trecute, a postat un vlog în care le-a vorbit fanilor despre mașina în valoare de 300.000 de euro, iar comentariile de hate nu au lipsit nici ele. Dorian Popa a fost luat la rost de multă lume care i-a transmis că țara trece printr-o perioadă grea, iar el face asemenea investiții, iar lucrul acesta l-a scos din sărite și l-a făcut să reacționeze într-un mod cu care unii nu sunt familiarizați.

„Am postat zilele trecute vlogul cu Maybach-ul GL 600 sau GLS 600 și iată o tonă de comentarii vizavi de faptul că țara arde și baba se piaptănă. În situația de față țara e România și e implicit reprezentată de cei care au dat cu hate la acel vlog. Și baba e subsemnatul, înțeleg că i-am deranjat pe unii că îmi iau o mașină în valoare de 300.000 de euro în vremuri în care într-adevăr lucrurile sunt un pic atipice, iar economia se mișcă mai greu decât în timp normal”, a declarat Dorian Popa, conform spynews.ro.

Vloggerul a ținut să precizeze că îi mulțumește lui Dumnezeu pentru tot ceea ce are acum, dar a spus și că muncit din greu pentru visurile sale și că nu are niciun regret. Odată cu trecerea anilor, el a realizat că îi place să muncească din greu, nu să se distreze așa cum fac alte persoane de vârsta sa, pentru ca mai apoi să aibă de unde culege roadele muncii sale.

Citeste si:
3 sfaturi pentru alegerea celei mai bune folii de display pentru...
3 sfaturi pentru alegerea...

„Fratele vostru a muncit draconic și îi mulțumesc din sufletul lui Dumnezeu că a ales acest drum pentru mine și nu regret o secundă. Pe măsură ce anii au trecut mi-am dat seama că îmi place mult să muncesc, îmi place să am rezultate și că distracția nu trebuie să fie pe locul doi, ci chiar pe locul 3, 4 sau 5 din punctul de vedere al priorităților din viața mea”, a adăugat vloggerul.

Dorian Popa a mai atras atenția și asupra faptului că dacă unii oameni au fost sau sunt încă săraci nu înseamnă că trebuie să se complacă în situația aceea. În plus, el a spus că nu a cerșit, nu a furat și nici nu a primit mașina cadou, ci a muncit pentru ea și tocmai din acest motiv, oamenii nu ar trebui să îl mai critice. El știe că a muncit din greu, iar asta este tot ceea ce contează, deși unii nu sunt deloc pe aceeași lungime de undă.

Citeste si:
Jean de la Craiova, influențat de Dorian Popa. Ce schimbare vrea să...
Jean de la Craiova,...

„Mulți dintre noi am fost sau suntem săraci. Asta nu înseamnă că trebuie să ne complacem în situația asta. Nu am primit mașina nici de la mama, nici de la tata, nu am cerșit, nu am furat, nu am făcut lucruri ilegale. Am muncit de luni până duminică non-stop, muncesc de luni până duminică.

Ce mă îngrijorează pe mine e că mulți dintre cei care aruncă cu hate au fost vara asta cel puțin o dată sau de două trei ori la mare, probabil că vara aceasta au fost cel puțin la un festival, poate că în weekenduri au fost la cluburi, la grătare sau alte petreceri”, a mai zis Dorian Popa.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Septembrie 2022 - 09 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.