Facturile la energie reprezintă o problemă nu doar pentru oamenii obișnuiți, ci și pentru vedetele de la noi din țară. Multe dintre persoanele publice care au primit facturile și au văzut cât sunt nevoite să scoată din buzunar au fost în stare de șoc, iar printre acestea s-a aflat și Dorian Popa.

Factură la energie uriașă pentru Dorian Popa

Dorian Popa este în stare de șoc, din cauza facturii enorme pe care a primit-o la energie electrică și nu s-a putut abține să nu le arate și fanilor lui de pe Instagram despre ce sumă este vorba. Deși nu este deloc de glumit în ceea ce privește acest subiect, vloggerul nu s-a putut abține să nu facă haz de necaz. Acesta a spus că a știut el de ce anume nu a plecat în concendiu nici vara aceasta, pentru că se pregătea pentru ceea ce avea să urmeze.

De asemenea, el a spus în repetate rânduri că nu este un mare iubitor al vacanțelor, ci preferă să muncească, nu să piardă vremea și nici banii prin cine știe ce locuri. Dorian Popa este adesea întrebat dacă are nevoie și el de câteva zile libere și de ce nu se bucură de ele, având în vedere că are banii necesare să viziteze orice colț al lumii pe care și-ar dori să îl viziteze. Revenind la factura de energie electrică, artistul a postat o imagine pe contul lui oficial de Instagram o imagine în care se vede clar că are de plătit, în luna septembrie, suma de 8.520,79 de lei.

„Am știut eu de ce nu merg în concediu”, a scris Dorian Popa, la Story.

O altă vedetă care s-a plâns de facturile mari la energie electrică a fost nimeni alta decât Dana Budeanu. Creatoarea de modă le-a spus celor care o urmăresc faptul că părinții ei au fost nevoiți să achite, vara aceasta, două facturi de peste 3000 de lei, pentru că în caz contrar ar fi fost sancționați și ar fi rămas fără curent. I se pare ireal că se întâmplă una ca asta și tocmai de aceea nu s-a putut abține să nu comenteze pe marginea subiectului.

„Am găsit o factură de 31 de milioane și alta de 34 de milioane, în mijlocul verii. Noi plătim iahturi, vile, vacanțe, școli în străinătate pentru niște șmecheri în energie. Părinții mei nu au aer condiționat. Locuiesc într-o casă pentru care au plătit până acum între 400 și 600 de lei”, a declarat Dana Budeanu, la România TV.

Citeste si:
Jean de la Craiova, influențat de Dorian Popa. Ce schimbare vrea să...
Jean de la Craiova,...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Septembrie 2022 - 08 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.