Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza pentru ziua de miercuri, 7 decembrie. Climatologii au anunțat că temperaturile se vor situa în continuare peste cele normale datei, cerul va fi noros în cea mai mare parte a țării și vor fi precipitații în sud-vest, est și în centru.

Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 7 decembrie: vremea în țară

Miercuri, 7 decembrie, temperaturile se vor menține peste cele normale datei, cerul va fi noros în jumătatea de est a țării și parțial noros în restul teritoriului. Se vor înregistra ploi în sud-vest, est și în centru și pe arii restrânse și în celelalte regiuni. La munte, la altitudini mari, va ninge. Temperaturile maxime se vor situa între 3 și 13 grade Celsius.

Joi, 8 decembrie, va ploua în majoritatea zonelor țării, iar în extremitatea de nord-est, cât și la munte, vor fi precipitații mixte. Maximele zilei vor fi cuprinse între 2 și 10 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 7 decembrie: vremea la București

Miercuri, 7 decembrie, vremea va fi închisă. Sunt posibile ploi slabe și burniță, iar temperatura maximă va atinge valoarea de 10 grade Celsius. Joi, 8 decembrie, cerul va fi noros și dimineața și seara va fi ceață. Temperatura maximă nu va trece de 8 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 7 decembrie: vremea la munte

La munte, miercuri, 7 decembrie, cerul va fi noros și vor fi precipitații slabe. La altitudini mari vor fi precipitații mixte, iar pe arii restrânse se va depune polei și vântul va sufla cu intensitate.


  • Sinaia - 0

  • Predeal - 2

  • Păltiniș - 1

  • Stâna de Vale - 5

Săptămâna 05.12.2022 – 12.12.2022

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi excedentar în toate regiunile, dar mai ales în cele sud-vestice, vestice, nord-vestice și centrale.

Săptămâna 12.12.2022 – 19.12.2022

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în vest, nord-vest și centru.

Citeste si:
Prognoza meteo ANM 13 - 26 februarie 2023. Când vine primăvara
Prognoza meteo ANM 13 - 26...

Săptămâna 19.12.2022 – 26.12.2022

Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în majoritatea regiunilor. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Săptămâna 26.12.2022 – 02.01.2023

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămâmă, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări, conform ANM.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Decembrie 2022 - 10 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.