Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza pentru ziua de marți, 6 decembrie. De Sfântul Nicolae, temperaturile vor fi mai mari decât ar fi normal pentru data din calendar, vor fi precipitații în majoritatea zonelor, iar la munte va ninge.

Prognoza meteo ANM pentru marți, 6 decembrie: vremea în țară

Marți, 6 decembrie, temperaturile vor fi mari ridicate decât ar fi normal în această perioadă în toată țara, astfel că temperaturile maxime se vor încadra între 4 și 11 grade Celsius. Va ploua în jumătatea de vest a teritoriului, iar la munte vor fi ploi, lapoviță și ninsoare.

Prognoza meteo ANM pentru marți, 6 decembrie: vremea la București

Marți, 6 decembrie, temperaturile cresc peste normalul perioadei. 7 grade Celsius vor arăta termometrele la amiază, dar va rămâne înnorat și trecător s-ar putea forma ceață.

Prognoza meteo ANM pentru marți, 6 decembrie: vremea la munte

La munte, marți, 6 decembrie, cerul va fi noros și vor fi precipitații mixte în masivele sudice și vestice. La altitudini mari o să ningă.


  • Sinaia - -1

  • Predeal - 1

  • Păltiniș - 1

  • Stâna de Vale - 7

Săptămâna 05.12.2022 – 12.12.2022

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi excedentar în toate regiunile, dar mai ales în cele sud-vestice, vestice, nord-vestice și centrale.

Săptămâna 12.12.2022 – 19.12.2022

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în vest, nord-vest și centru.

Săptămâna 19.12.2022 – 26.12.2022

Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în majoritatea regiunilor. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Citeste si:
Prognoza meteo - 30 ianuarie 2023. Ninsori viscolite în mare parte...
Prognoza meteo - 30 ianuarie...

Săptămâna 26.12.2022 – 02.01.2023

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămâmă, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări, conform ANM.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Decembrie 2022 - 12 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.