Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza pentru ziua de vineri, 4 noiembrie. Climatologii au anunțat că vremea va fi frumoasă, doar în zonele joase de relief va fi ceață și burniță.

Prognoza meteo ANM pentru vineri, 4 noiembrie: vremea în țară

Vineri, 4 noiembrie, vremea va fi caldă pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, dar în zonele joase de relief va fi ceață și burniță. Vântul va sufla moderat în Banat și la munte, iar temperaturile maxime se vor situa între 13 și 22 de grade Celsius.

Sâmbătă, 5 noiembrie, temperaturile maxime se vor încadra între 13 și 24 de grade Celsius. În regiunile estice, cerul va fi noros, iar în rest va fi temporar noros. Pe spații mici, vor fi ploi slabe sau burniță, iar vântul va bate cu o putere ceva mai mare în sudul și sud-estul țării, cât și pe crestele Carpaților Meridionali și de Curbură.

Prognoza meteo ANM pentru vineri, 4 noiembrie: vremea în București

Vineri, 4 noiembrie, temperaturile din Capitală vor arăta 21 de grade Celsius la amiază. Cerul va fi temporar noros, dar nu sunt anunțate ploi. Sâmbătă, 5 noiembrie, cerul va fi mai mult noros, iar spre seară vor fi posibile ploi slabe sau burniță. Maxima zilei va fi de 20 de grade Celsius.

Prognoza meteo ANM pentru vineri, 4 noiembrie: vremea la munte

La munte, temperaturile vor scădea în toate zonele. Cerul va avea înnorări temporare, dar doar pe arii restrânse vor fi posibile ploi slabe sau burniță. Vântul își va face simțită prezența la crestele Carpaților Meridionali și de Curbură.

  • Sinaia - 10
  • Predeal - 8
  • Păltiniș - 14
  • Stâna de Vale - 11

Săptămâna 31.10.2022 – 07.11.2022

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile extracarpatice. Regimul pluviometric va fi excedentar la nivelul întregii țări, dar mai
ales în zonele montane.

Săptămâna 07.11.2022 – 14.11.2022

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi deficitare la nivelul întregii țări.

Citeste si:
Prognoza meteo ANM 13 - 26 februarie 2023. Când vine primăvara
Prognoza meteo ANM 13 - 26...

Săptămâna 14.11.2022 – 21.11.2022

Temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării. Regimul pluviometric va fi local deficitar în regiunile vestice și nordvestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale.

Săptămâna 21.11.2022 – 28.11.2022

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi local deficitare la munte, în centru, sud și est, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale, conform ANM.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Noiembrie 2022 - 01 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.