Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza pentru ziua de luni, 5 septembrie. Climatologii au anunțat că vremea va fi rece, numai în jumătatea de vest a teritoriului temperaturile vor fi normale pentru început de septembrie.

Prognoza meteo ANM pentru luni, 5 septembrie: vremea în țară

Luni, 5 septembrie, vremea va fi rece, dar nu pentru toată lumea. În jumătatea de vest, temperaturile vor fi normale pentru începutul toamnei. Va fi înnorat și vor fi averse pe arii restrânse la munte, iar temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 26 de grade Celsius.

Marți, 6 septembrie, vremea va fi călduroasă, îndeosebi dimineața și noaptea. Va ploua la munte, pe arii restrânse în nord-vest și centru, iar în prima și a doua parte a zilei se va forma ceață. Valorile maxime ale zilei vor fi cuprinse între 20 și 26 de grade Celsius.

Prognoza meteo ANM pentru luni, 5 septembrie: vremea în București

Luni, 5 septembrie, vremea va fi mai rece. 22 de grade Cesius vor arăta termometrele la amiază și vor fi condiții de ceață dimineața. Marți, 6 septembrie, maxima va fi în creștere, dar vremea va fi în continuare rece. 24 de grade Celsius va fi valoarea maximă, atinsă la amiază, iar cerul va fi variabil și se va înnora din când în când.

Prognoza meteo ANM pentru luni, 5 septembrie: vremea la munte

Luni, 5 septembrie, cerul va fi noros la munte, va ploua, dar temperaturile vor fi în creștere. Dimineața și seara, pe văi și în depresiuni, va fi ceață.


  • Sinaia - 12

  • Predeal - 14

  • Păltiniș - 23

  • Stâna de Vale - 17

Prognoza meteo ANM pentru luni, 5 septembrie: vremea la mare

La mare, luni, 5 septembrie, vântul va sufla cu putere în unele momente ale zilei. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 21 de grade Celsius.


  • Mamaia - 21

  • Costinești - 21

  • Vama Veche - 21

  • Gura Portiței - 21

Vremea pentru săptămâna 05.09.2022 – 12.09.2022

Valorile termice se vor situa ușor peste cele specifice acestei săptămâni, în extremitatea de vest a țării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice, nordvestice și centrale, iar în rest va avea o tendință spre deficit.

Citeste si:
Prognoza meteo ANM 13 - 26 februarie 2023. Când vine primăvara
Prognoza meteo ANM 13 - 26...

Vremea pentru săptămâna 12.09.2022 – 19.09.2022

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi în general excedentare în majoritatea regiunilor, dar mai ales în cele estice, nordice și centrale.

Vremea pentru săptămâna 19.09.2022 – 26.09.2022

Temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Vremea pentru săptămâna 26.09.2022 – 03.10.2022

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi în general apropiate de cele normale, în cea mai mare parte a țării, notează ANM.

Citeste si:
ANM: Trei județe, sub avertizări cod portocaliu de vreme severă....
ANM: Trei județe, sub...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Septembrie 2022 - 12 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.