Cele mai romantice filme de dragoste pe care să le urmăriți vara aceasta sunt chiar aici. Fie că dorinți să împresionați persoana iubită într-o seara de sâmbătă pe care vreți să o petreceți împreună, fie că sunteți singuri și vreți să vă bucurați de câteva filme de dragoste romantice într-o zi ploioasă de vară, acest articol este special pentru voi. În plus, acestea sunt recomandate și pentru persoanele care și-au pierdut speranța că mai există și dragostea adevărată, doar pentru că ei nu au întâlnit-o încă, deoarece vă arată că iubirea aceea sinceră și pură încă există, doar că nu toți au norocul să o întâlnească și să se bucure de ea, iar o parte dintre cei care o găsesc nu știu să aibă grijă de ea și o pierd. Să începem!

Cele mai romantice filme de dragoste de urmărit vara aceasta

The Perfect Date

„The Perfect Date” este un film romantic care a apărut pe micile ecrane în anul 2019 și care este recomandat celor care au trecut deja de vârsta de 20 de ani. Acesta este gândit pentru publicul tânăr, actorii se descurcă de minune în rolurile pe care le au, iar glumele pe care le fac între ei se ridică și ele la nivelul așteptărilor.

Un tânăr visează să ajungă, cu orice preț, să studieze la Universitatea Yale și chiar dacă notele bune pe care le avea l-ar fi ajutat să obțină o bursă, în mod clar el avea nevoie și de bani pentru a se descurca mai bine cu toate cheltuielile, ceea ce l-a determinat să lanseze o aplicație pentru dating alături de un bun prieten de-ai lui. Astfel, se transformă într-o escortă pentru fetele care au nevoie de cineva alături de care să meargă la bal, toate acestea până când o întâlnește pe fata care reușește să îi pună capac.

Atlantique

Apărut tot în anul 2019, „Atlantique” este un film de dramă romantică supranatural, regizat de Mati Diop și a cărui acțiune are loc în Senagal într-o comunitate săracă, pe malul oceanului. Aici, realismul social și elementele magice se îmbină de minune și îi captivează cu ușurință pe cei din fața micilor ecrane.

O tânără își pierde iubitul care încearcă să ajungă în Spania, unde credea el că va avea un trai mai bun, iar totul se petrece în perioada în care ea este obligată să se mărite cu un alt bărbat pe care nu îl iubește. La un moment dat, iubitul ei mort se întoarce printre ei sub forma unei fantome, iar de aici începe întreaga poveste pe care fiecare dintre noi ar trebui să vedem măcar o data în viață și de pe urma căreia avem atât de multe lucruri de învățat.

Citeste si:
Jador, declarație de dragoste pentru Alexandra Dobbia. Ce mesaj i-a...
Jador, declarație de dragoste...

All the bright places

„All the bright places” a apărut pe micile ecrane în luna februarie a anului 2020 și a reușit să îi cucerească pe tineri din prima clipă, mai ales că în rolul principal este nimeni alta decât Elle Fanning. Acesta este un film romantic și poetic, care pune în scenă iubirea unor adolescenți. Ea încearcă să treacă peste moartea uneia dintre cele mai importante ființe din viața sa și anume sora ei, în timp ce tânărul face tot ceea ce îi stă în putință pentru a o ajuta. Deși este un film dedicat adolescenților, nu încape îndoială că va reuși să îi emoționeze chiar și pe cei mai în vârstă, care de regulă preferă filme romantic clasice, pe care le-au văzut încă de pe vremea când erau și ei tineri la rândul lor și care le trezesc tot felul de amintiri plăcute sau mai puțin plăcute.

Citeste si:
Cele mai romantice filme de dragoste 2022
Cele mai romantice filme de...

The Dig

„The Dig” îi are în rolurile principale pe Carey Mulligan, Lily James, dar și pe Ralph Fiennes care pun în scenă povestea unei văduve care angajează un arheolog amator pentru a se ocupa de săpături la mormintele de pe proprietatea sa. Aceștia fac o serie de descoperiri, despre care nu vă dăm mai multe detalii, pentru că trebuie să vedeți filmul, pentru a vedea singuri despre ce este vorba și cum se termină totul.

Cei care au urmărit acest film plin de mister și dorință au avut numai cuvinte de laudă la adresa producătorilor, dar și la adresa actorilor care au intrat foarte, foarte bine în pielea personajelor.

Hasta Que Nos Volvamos A Encontrar

„Hasta Que Nos Volvamos A Encontrar” este un film de dragoste care a aparut în primăvara acestui an și care s-a filmat în Peru, ceea ce înseamnă că întreaga acțiune se desfășoară într-un cadru de vis, care te va duce atât pe tine, cât și pe cel alături de care îl urmărești cu gândul la vacanță.

Citeste si:
Filmele verii vin cu bilete cadou
Filmele verii vin cu bilete...

Personajul principal al acestui film este Maxi Iglesias, pe care cei mai mulți dintre iubitorii acestui gen de filme și de seriale îl cunosc din „Toy Boy” și „Valeria”, producții care au avut, de asemenea, un success imens chiar și în România. Filmul de față spune povestea unui un arhitect foarte competitiv care trăiește doar pentru cariera sa și care ia, într-un anumit moment al vieții sale, decizia de a pleca în Peru, pentru a da naștere unui proiect de arhitectură. Odată ajuns acolo, întâlnește o femeie care este exact opusul lui și pentru care banii nu au nici cea mai mică importanță, iar de aici totul capătă o altă întorsătură în viața lui. V-am făcut deja curioși, nu-i așa?

Out of my league

„Out of my league” este o comedie romantică pe care dacă vei alege să o urmărești alături de persoana iubită, nu vei avea niciun fel de regret la final. De ce? Ei bine, pentru că pe lângă faptul că vă veți bucura de o poveste de iubire inedită, veți și râde. Acest film este despre o femeie din Italia care suferă e o boală genetică rară, dar care își dorește să întâlnească persoana iubită. Bărbatul este foarte atrăgător, iar ea se află la polul opus, iar alături de ei veți avea momente în care veți râde în hohote, dar și momente în care veți plânge alături de personajele voastre preferate.

Citeste si:
Irina Fodor ar fi putut fi răpită în America Express. Detaliile...
Irina Fodor ar fi putut fi...

Little Women / Fiicele doctorului Marc

„Little Women / Fiicele doctorului Marc” este unul dintre cele mai romantice filme de dragoste de epocă, pe care ar trebui să îl urmăriți și voi. Nu vă va dezamăgi din niciun punct de vedere. Acesta nu este doar producția unei imaginații romantice, ci și o conexiune cu ceva ce s-a întâmplat în realitate. Filmul de față aduce în atenția oamenilor maturizarea a patru surori, în rolurile cărora se află marele actrițe: Meryl Streep, Emma Watson, Saoirse Ronan, Laura Dern. Unii au spus despre „Little Women / Fiicele doctorului Marc” că este un film impresionant, cum n nu s-a mai produs de foarte mult timp la Hollywood, dar acum rămâne de văzut dacă sunteți de acord cu aceste afirmații, după ce îl veți viziona.

Someone great

„Someone great” este o comedie romantică a cărei acțiune se petrece fie în drum spre club, fie în club și este dedicată celor cărora le place enorm viața de noapte. Unii se vor regăsi în povestea celor trei prietene care vor să se distreze și să se bucure de viață la cote maxime, înainte de a deveni cu adevărat responsabile. Are, de asemenea, multe scene romantice pe care le veți aprecia imediat și care vă vor da impresia că trăiți fiecare minut alături de personaje. Dacă nu ați apucat să îl vedeți deja, ar trebui să îi dați o șansă.

Secret diary of an Exchange Student

„Secret diary of an Exchange Student” spune povestea a două tinere care decid să plece în străinătate, pentru a studia, moment în care viețile lor se vor schimba în totalitate. Prietenele sunt dornice să aibă parte de multe experințe, dar se vor lovi de multe probleme pe parcursul filmului, care le vor da planurile peste cap. Cu Larissa Manoela, Thati Lopes și Bruno Montaleone în rolurile principale, cei din fața micilor ecrane vor avea parte de multă voie bună și veselie.

Newness

„Newness” a avut premiera mondială la Festivalul de Film Sundance din 25 ianuarie 2017, fiind un film american de dramă romantică din 2017 regizat de Drake Doremus. Povestea de iubire a personajelor principale evoluează frumos acestea ajungând de la îndrăgostire la o iubire intense pe care o simt în toți porii și pentru care ar face orice. Deși pare un film pentru cei doar trecuți de adolescență, este potrivit pentru toate vârstele. Vă recomandăm să îl urmăriți alături de partenerul de viață, în viitorul apropiat, dacă nu cumva ați făcut lucrul acesta până acum.

Spune-mi când…

„Spune-mi când…” este ultimul film de pe listă pe care vrem să îl aducem în atenția voastră și care vă va impresiona din toate punctele de vedere. Este o comedie romantică mexicană care aduce în prim-plan povestea unui tânăr american de origini mexicane pleacă într-o călătorie de autodescoperire în Mexico City, unde o cunoaște pe Dani. Ea este o tânără actriță carismatică de care, așa cum probabil ați intuit deja, el se îndrăgostește. Vor reuși oare să treacă peste toate împreună!?


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Mai 2022 - 09 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.