Înainte de a ajunge președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski a fost un comediant cunoscut, reușind astfel să le câștige simpatia ucrainenilor și, de asemenea, să adune voturi. În acest mod, în 2019 a fost ales președinte, iar în ziua aceea oamenii au sperat la o lume mai bună. Astăzi, în timp ce armata rusă le distruge țara, el luptă alături de ucrainenii lui, devenind un simbol al păcii în întreaga lume.

Multă lume l-a judecat pentru faptul că a fost actor, înainte de a ajunge președinte, dar unii nu au luat în calcul și că acesta are studii juridice. Sunt multe filme și seriale care l-au avut ca și protagonist, iar despre câteva dintre ele vrem să vă vorbim astăzi. 


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Martie 2022 - 02 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.