Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza pentru ziua de miercuri, 11 mai 2022. Climatologii au anunțat că instabilitatea atmosferică pune stăpânire pe jumătatea nordică.

ANM: Prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 11 mai 2022

Miercuri, 11 mai, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza și seara, când pe arii restrânse, la munte, în centru, sud și sud-vest vor fi ploi de scurtă durată și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări trecătoare ziua pe litoral. Maximele zilei se vor situa între 16 și 27 de grade Celsius, iar temperaturile minime vor fi cuprinse între 3 și 15 grade Celsius. Izolat vor fi condiții de ceață.

Prognoza meteo pentru București

În Capitală, vremea va fi în general frumoasă și se va încălzi ușor. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea. Vântul va sufla slab până la moderat, iar temperatura maximă va fi de 23-24 de grade Celsius, în timp ce cea minimă va fi de 10-12 grade Celsius

Retail jobs

Vremea în săptămâna 09.05.2022 – 16.05.2022

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână la nivelul întregii țări, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în extremitatea de vest și de sud-vest. Regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile, dar mai ales în cele vestice, conform ANM.

Vremea în săptămâna 16.05.2022 – 23.05.2022

Temperatura medie a aerului va avea valori mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă în regiunile centrale, estice și sudestice, iar în rest vor fi în general apropiate de mediile specifice. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în majoritatea regiunilor, dar mai ales în cele vestice, nordice și centrale.

Citeste si:
ANM: Prognoza meteo pentru luni, 23 mai 2022
Prognoza meteo pentru luni,...

Vremea în săptămâna 23.05.2022 – 30.05.2022

Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării. Regimul pluviometric va fi deficitar în majoritatea regiunilor, dar mai ales în cele sud-vestice.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio, apoi a intrat „în pâine”, cu un program full-time, la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. De atunci și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Mai 2022 - 10 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.