Dacă îți dorești mai mult timp liber, o viață mai ușoară și mai mult confort, poți apela la anumite metode prin intermediul cărora să îți atingi obiectivele. În prealabil, stabilește-ți prioritățile, asigură-te că ai un buget suficient de mare și fii pragmatic! Așadar, iată câteva recomandări utile, care îți vor face viața mai ușoară:

Un sistem de încălzire performant

Mai ales în perioada actuală, când sezonul rece bate la ușă, vei avea nevoie de un sistem de încălzire performant, care să îți ofere confortul termic pe care ți-l dorești. În prealabil, se impune procesul de termoizolare a locuinței, pentru a evita pierderile de căldură. Apoi, în funcție de numărul de camere, adică de spațiul pe care îl ai la dispoziție, și de bugetul tău, trebuie să faci alegerea potrivită când vine vorba de un sistem de încălzire eficient. Poți apela la o centrală termică pe gaze, la încălzirea prin pardoseală, al cărei randament este unul ridicat, la panourile radiante sau la pompele de căldură. Pe de altă parte, poți să achiziționezi și un sistem de încălzire pe bază de peleți.

O mașină personală îți va ușura viața

O mașină își va dovedi utilitatea, fiind o investiție foarte bună. Indiferent că vrei să te deplasezi la serviciu, să îți duci copiii la școală, să mergi la cumpărături, să pleci în vacanță sau, dacă ai o urgență și trebuie să ajungi în timp util într-un anumit loc, un automobil te va ajuta. Așadar, dacă ești în căutarea unui model fiabil, care să îți ofere siguranță la volan și să te ducă cu bine la destinație, te poți orienta către o Kia Sportage de vanzare. Drept urmare, dacă nu vrei să depinzi de alți șoferi, atunci când apare un eveniment neprevăzut, ia-ți o mașină personală, cu ajutorul căreia să ai parte de o viață mai ușoară.

Electronice și electrocasnice de ultimă generație

Când vine vorba de un confort sporit în locuință, ți-ar prinde bine niște electronice și electrocasnice de ultimă generație, cu ajutorul cărora să câștigi timp. De exemplu, dacă vii extenuat de la muncă, în loc să faci curat prin casă, poți apela la serviciile unui robot de aspirare. În plus, nu ți-ar strica și un mop cu aburi. De asemenea, dacă vrei să ai mereu hainele uscate, ți-ar prinde bine o mașină de spălat cu uscător încorporat. În plus, nu uita să îți dotezi bucătăria cu toate ustensilele și electrocasnicele necesare. Mai precis, o să îți fie de folos un cuptor cu microunde, o plită electrică, un prăjitor de pâine, un storcător sau un blender.

Citeste si:
Premieră în turismul românesc: Primul județ cu tourist-pass. Cât...
Premieră în turismul...

Un sistem de iluminat inteligent

Dacă îți dorești mai mult confort în propria locuință și să creezi atmosfera perfectă în funcție de activitatea pe care vrei să o desfășori la momentul acela, atunci apelează la un sistem de iluminat inteligent, cu precădere la becurile LED. Cu ajutorul unei aplicații mobile, vei avea posibilitatea să setezi intensitatea, dar și culoarea luminii pe care o vor emite aceste corpuri de iluminat. Indiferent că vrei să te uiți la un film, să citești, să dormi sau să lucrezi la birou, vei obține ambianța potrivită. Pe de altă parte, iluminatul smart mai prezintă un beneficiu. Mai precis, vei putea programa becurile de la distanță, să se aprindă și să se stingă în orice moment al zilei. Drept urmare, chiar și atunci când ești plecat de acasă, la muncă sau în concediu, ca să induci hoții în eroare, poți seta becurile să rămână aprinse.

Citeste si:
Cum să îți îmbunătățești confortul din locuință pe timp de iarnă
Cum să îți îmbunătățești...

Până la urmă, tu știi cel mai bine ce îți dorești cu adevărat și care sunt prioritățile tale, atunci când vine vorba de mai mult timp liber pentru tine și de un confort sporit. Așadar, stabilește-ți o listă cu obiectivele pe care ți le propui și vezi care sunt soluțiile la îndemână.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Octombrie 2021 - 12 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.