Un “Mulțumesc!” nu te costă nimic, important fiind să îl spui de fiecare dată. Există tot felul de moduri frumoase de a-ți arăta aprecierea pentru bine pe care ți l-a făcut cineva, pentru un sfat bun sau pentru un cadou primit. De cele mai multe ori, ne este greu să ne găsim inspirația și tocmai de aceea, am pregătit pentru voi cele mai frumoase mesaje de mulțumire din Univers.

Am vrut doar să spun „mulțumesc” tuturor pentru urările de ziua mea. Înseamnă foarte mult pentru mine că ați găsit timp în viața voastră aglomerată pentru a-mi ura la mulți ani. Mă simt foarte binecuvântat să vă am pe fiecare dintre voi.

Mulțumesc tuturor pentru urările voastre minunate de ziua de naștere și pentru că mă iubiți. Toate dorințele și binecuvântările voastre înseamnă foarte mult pentru mine!

Am fost copleșit primind atâta atenție de ziua mea de naștere și aș dori să le mulțumesc tuturor pentru salutările și binecuvântările voastre amabile. Sunt sigur că, cu ajutorul acestor dorințe, se apropie un an grozav.

Vă mulțumesc că m-ați sprijinit în cel mai rău moment. Sunt atât de atins de cuvintele, generozitatea, bunătatea și dragostea voastră.

Mesaje de mulțumire pe care oricine s-ar bucura să le audă

Nu pot exprima cât de recunoscător vă sunt. Nu aș fi putut face asta fără sprijinul vostru. Mulțumiri!

Vă mulțumesc foarte mult pentru că m-ați ajutat când am avut nevoie. Probabil m-ați ajutat mai mult decât credeți că ați făcut. Mulțumesc.

Să-ți faci timp să mă ajuți a fost un lucru foarte frumos. Știu că ești o persoană care se sacrifică pentru ceilalți fără să se gândească. Mulțumesc.

Vă mulțumesc că m-ați întâmpinat cu compasiune și generozitate. Fie ca această amabilitate să vă revină de o mie de ori!

Îți mulțumesc pentru amabilitatea ta, mai ales în vremurile când eram jos și nevoiaș. Nu voi uita niciodată gesturile tale dulci.

Vreau sincer să vă mulțumesc pentru tratamentul minunat și gestul amabil. Întotdeauna v-ați asigurat că mă descurc bine!

Prieteni ca tine sunt greu de găsit și sunt foarte onorat că m-ai ales.

Uneori, simt că nimeni nu mă poate înțelege. Dar apoi îmi amintesc că te am, amice. Sincer, nu știu ce aș face fără tine. Îți mulțumesc că ești cea mai bună ființă umană din lume.

Citeste si:
Cum să scrii un bilet de mulțumire elegant
Cum să scrii un bilet de...

Chiar și în acele zile foarte temute, îmi faci viața de muncă mai ușoară. Chiar dacă suntem buni colegi, ne considerăm buni prieteni. Mulțumesc.

Îți mulțumesc, dragostea mea, că știi întotdeauna ce să-mi spui și că ești lângă mine ori de câte ori am nevoie de o mână călăuzitoare.

În fiecare dimineață când mă trezesc lângă tine este o dimineață bine petrecută. Pentru tot ceea ce ești și tot ceea ce faci, mulțumesc.

Dragostea mea pentru tine nu poate fi măsurată decât prin adâncimea cosmosului. Mulțumesc că m-ai îndrăgostit cu dragostea ta. Nu pot exprima măsura recunoștinței mele pentru bucuria nemăsurată pe care o aduci vieții mele.

Îți mulțumesc că ești un răspuns la fiecare rugăciune, dragul meu. Fără tine, nu aș fi devenit persoana care sunt astăzi.

Citeste si:
WhatsApp a picat în toată lumea. Utilizatorii au întâmpinat...
WhatsApp a picat în toată...

Îți mulțumesc că mă iubești mereu atât de complet. Iubirea ta este cel mai important lucru din viața mea și prețuiesc viața pe care o împărtășim împreună.

Îți mulțumesc că mă iubești mereu atât de complet. Iubirea ta este cel mai important lucru din viața mea și prețuiesc viața pe care o împărtășim împreună.

Vă mulțumim pentru efort și performanță excelentă.

Nu aș fi putut să o fac fără TINE! Mulțumesc!

Vă mulțumim că ați sacrificat timpul prețios pentru a ne oferi feedback-ul dvs. Contribuția dvs. valoroasă este mult apreciată.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Septembrie 2021 - 01 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.