Joi, 16 septembrie 2021, ne vom bucura de vreme caldă pentru această dată în majoritatea regiunilor. După-amiaza sunt șanse mari să vină ploaia la munte. Seara, norii cuprind regiunile vestice și sunt anunțate precipitații de scurtă durată, însoțite de descărcări electrice. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 32 de grade Celsius.

Prognoza meteo | Joi, 16 septembrie 2021

Vremea în București

Vremea se va menține caldă în Capitală. Joi, 16 septembrie, nu se schimbă prea mult lucrurile comparativ cu ziua de miercuri. Ne vom bucura de o zi mai mult senină, iar termometrele vor arăta tot 28 de grade Celsius. Vineri, 17 septembrie, se face și mai cald. Amiaza ne aduce în termometre 30 de grade Celsius. Modificarea este că spre seară cerul va fi cuprins de nori, iar probabilitatea pentru ploi va fi crescută.

Vremea la munte

Și aici valorile termice se vor menține peste cele specifice perioadei în majoritatea masivelor. Sunt anunțate averse însoțite de descărcărcări electrice în a doua parte a zilei, în special în Carpații Meridionali și în Carpații de Curbură. De menționat este că, dimineața și noaptea, pe văi și în depresiuni, apare ceața. Cel mai cald va fi la Sinaia, unde se vor înregistra 21 de grade Celsius. La Predeal și la Stâna de Vale vor fi 19 grade Celsius, iar la Păltiniș în termometre vor fi 17 grade Celsius.

Detalii despre cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

Săptămâna 20.09.2021 - 27.09.2021

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile, dar cu o abatere termică negativă mai pronunțată în cele nord-estice. Cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână, la nivelul întregii țări.

Săptămâna 27.09.2021 - 04.10.2021

Temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va avea o tendință spre deficit, în cea mai mare parte a țării. - Administrația Națională de Meteorologie (ANM).


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Septembrie 2021 - 12 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.