Ziua de miercuri, 15 septembrie 2021, ne aduce tot vreme caldă, mai ales în vestul și în sudul teritoriului, dar și ploi. Sunt anunțate averse însoțite de fenomene electrice în zonele centrale și sud-estice și doar izolat în rest. Maximele zilei vor fi cuprinse între 21 și 31 de grade Celsius. La începutul zilei, ceața va schimba atmosfera, îndeosebi în depresiuni și pe văi.

Prognoza meteo pentru miercuri, 15 septembrie 2021

Vremea în București

Tot cald va fi pentru jumătatea lunii septembrie și miercuri, 15 septembrie. Temperatura maximă urcă până la 28 de grade Celsius. Modificarea este că vom avea, de această dată, nevoie și de umbrelă. După-amiaza și seara sunt anunțate averse slabe. Joi, 16 septembrie, ne așteaptă o altă zi plăcută, chiar dacă este posibil să apară din nou câțiva stropi de ploaie. În miezul zilei, termometrele vor arăta 29 de grade Celsius.

Vremea la munte

Cald și aici; doar din când în când vor apărea norii. După-amiaza și seara se vor semnala averse însoțite de descărcări electrice. În zona Carpaților Orientali, cantitățile de apă pot depăși 10...15 l/mp. 21 de grade Celsius vom avea la Sinaia, 22 la Stâna de Vale, 19 la Predeal și 17 la Păltiniș.

Retail jobs

Detalii despre cum va fi vremea joi, 16 septembrie

Și joi, 16 septembrie 2021, ne vom bucura de vreme frumoasă pentru această dată, în majoritatea regiunilor țării. Din când în când, ploile vor strica atmosfera, în special în zona de munte. Seara și noaptea vor fi cuprinse de nori. Tot atunci sunt anunțate averse cu tunete și fulgere, iar temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 31 de grade Celsius. Cele minime vor fi cuprinse între 8 grade Celsius, înregistrate în estul Transilvaniei, și 19 grade pe litoral.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Septembrie 2021 - 02 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.