Vineri, 10 septembrie 2021, va fi o zi frumoasă, cu temperaturi potrivite pentru luna septembrie. Maximele se vor încadra între 21 și 27 de grade Celsius. Norii vor fi falnici în sud- est și pe la munte, unde izolat vor apărea câțiva stropi de ploaie.

Prognoza meteo | Vineri, 10 septembrie 2021

Vremea în București

Predomină atmosfera însorită. Dimineața, în schimb, va fi răcoroasă. După-amiaza aduce, totuși, 25...26 de grade Celsius. Partea bună este că începutul de weekend vine cu temperaturi și mai mari. Sâmbătă, 11 septembrie, maxima urcă până la 28 de grade Celsius.

Vremea la munte

Se anunță vreme plăcută ziua, însă diminețile și nopțile rămân reci. Norii vor cuprinde masivele sudice și tot acolo este posibil sa plouă. Vântul va fi activ, mai ales în zona înaltă a Carpaților Meridionali. 15 grade Celsius se vor înregistra în Sinaia, 16 la Păltiniș, 17 la Predeal și 18 la Stâna de Vale.

Vremea la mare

Și aici se anunță vreme frumoasă. Soarele va fi generos, chiar dacă vor mai fi momente cu nori. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 22 de grade Celsius.


  • Mamaia - 22

  • Costinești - 22

  • Vama Veche - 22

  • Gura Portiței - 21


Vremea pentru ziua de sâmbătă, 11 septembrie 2021

Afară se conturează o toamnă tare caldă. Sâmbătă se anunță o zi frumoasă, cu cer mai mult senin, iar maximele urcă până la 29 de grade Celsius.

Săptămâna 20.09.2021 - 27.09.2021

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru acest interval pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă. Totuși, există posibilitatea unui ușor excedent, dar local.

27.09.2021 - 04.10.2021

Mediile valorilor termice se vor situa puțin sub cele normale pentru această perioadă în jumătatea de nord-est a teritoriului. În rest, vor fi apropiate de cele specifice pentru acest interval. Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi local deficitare în regiunile vestice și de nord-vest, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Citeste si:
ANM: Trei județe, sub avertizări cod portocaliu de vreme severă....
ANM: Trei județe, sub...


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Septembrie 2021 - 12 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.