Finalul de săptămână ne aduce temperaturi ridicate în cea mai mare parte a teritoriului. Sâmbătă, 11 septembrie, se va încălzi și maximele vor urca până la 29 de grade Celsius. Vor fi posibile ploi slabe, de scurtă durată, dar doar în Carpații Meridionali. Dimineața, izolat, vor fi condiții de ceață. Duminică, 12 septembrie, termometrele vor arăta 30 de grade Celsius la Drobeta. Își vor face simțită prezența și norii veritabili de toamnă, prin est, sud-est și la munte, dar șansele de ploaie sunt mici.

Prognoza meteo | ANM a anunțat temperaturi ridicate pentru weekendul 11-12 septembrie 2021

Vremea în București

Sâmbătă, 11 septembrie, se va menține atmosfera plăcută și se va încălzi ușor. Maxima urcă până la 28 de grade Celsius. Duminică, 12 septembrie, va fi tot o zi caldă și senină. 28 de grade Celsius vor arăta termometrele.

Vremea la munte

Și aici avem în față un final de săptămână frumos, chiar dacă dimineața va fi rece. Pe văi și în depresiuni se va forma ceață, iar pe timpul zilei vântul va prinde putere în munții Banatului.

Vremea la mare

Temperaturile vor fi normale pe litoral pentru acest moment al anului. Maximele se vor situa între 22 și 24 de grade Celsius și apa mării va avea în jur de 19 grade Celsius. După-amiaza și noaptea cerul va fi plin de nori și vântul va sufla cu putere.

Estimări meteorologice pentru intervalul 13.09.2021 - 04.10.2021

Săptămâna 13.09.2021 - 20.09.2021

Regimul pluviometric va fi local excedentar în regiunile nordice, dar și ușor deficitar în cele sud-vestice și sud-estice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Citeste si:
Prognoza meteo pentru ziua de marți, 14 septembrie. Temperaturi de...
Prognoza meteo pentru ziua de...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Săptămâna 20.09.2021 - 27.09.2021

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile, dar cu o abatere termică negativă mai pronunțată în cele nord-estice. Cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână, la nivelul întregii țări.

Săptămâna 27.09.2021 - 04.10.2021

Temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va avea o tendință spre deficit, în cea mai mare parte a țării. - Administrația Națională de Meteorologie (ANM).Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.