Vântul o să fie nervos în aproape toată țara, dar în est și la munte, la altitudini înalte, se va simți cel mai tare. Tot acolo, pe suprafețe mici, va ploua slab. În nordul și centrul teritoriului vremea va fi cu adevărat rece. Maximele pornesc de la 15...16 grade, înregistrate în nordul Maramureșiului, și se opresc la 27 de grade Celsius în Lunca Dunării.

Prognoza meteo | Joi, 3 septembrie

Vremea în București

Joi, 2 septembrie, va fi din nou răcoare dimineața, dar și nori pe parcursul zilei. În schimb, șansele de ploaie sunt mici. Maxima zilei va atinge 26 de grade Celsius. Vineri, 3 septembrie, va fi vreme răcoroasă noaptea și dimineața. La orele amiezii temperatura scade sub cea normală pentru această perioadă, iar termometrele vor arăta 24 de grade Celsius.

Vremea la munte

Și aici se răcește și va ploua pe arii extinse, iar cantitățile de apă vor fi însemnate în unele părți. La Predeal, Păltiniș și Stâna de Vale vor fi doar 12 grade Celsius, iar la Sinaia 13.

Vremea la mare

Vremea se păstrează încă frumoasă la mare în timpul zilei, dar și acolo s-ar putea să cadă câțiva stropi spre seară sau noaptea. Maximele zilei se vor încadra între 25 și 27 de grade Celsius, cu cele mai ridicate în Costinești și Vama Veche.

Vremea în săptămâna 6-13 septembrie

Conform Administrației Naționale de Meteorologie, în intervalul 6-13 septembrie 2021, temperatura aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru această săptămână, în cea mai mare parte a țării. Cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Septembrie 2021 - 09 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.