De miercuri, 1 septembrie 2021, vremea se răcește în aproape toată țara. În regiunile vestice, centrale, de nord și la munte va ploua pe arii extinse, iar în unele locuri se vor strânge cantități însemnate de apă. Și vântul o să fie mai intens în aproape toate regiunile, mai ales la munte, la altitudini înalte, unde va bate la rafală cu peste 80...90 km/h. Valorile maxime se vor situa între 17 și 27 de grade Celsius, cu cele mai ridicate temperaturi în Bărăgan și în Podișul Dobrogei.

Prognoza meteo | Miercuri, 1 septembrie 2021

Vremea la București

Miercuri, termometrele din București vor arăta 26 de grade Celsius, dar vorbim despre o valoare normală pentru această perioadă. La amiază se adună norii și apar ploi de scurtă durată. Și vântul o să fie intens; o să bată la rafală cu 40...50 km/h. Joi va fi răcoare. 24 de grade Celsius va fi maxima, dar condițiile de ploaie vor fi reduse.

Vremea la munte

Instabilitatea termică domnește la munte. După-amiaza și seara vor fi averse, descărcări electrice și intensificări ale vântului. Cel mai rece o să fie la Predeal și Păltiniș, unde se vor înregistra 14 grade Celsius, în timp ce în Predeal și Sinaia vor fi 15, respectiv 16 grade Celsius.

Vremea la mare

Pe litoral găsim vreme mai frumoasă, cu maxime ce vor urca până la 25...26 de grade Celsius, în timp ce apa mării va avea 23...24 de grade Celsius. La Mamaia se înregistrează 26 de grade Celsius, la Costinești și Vama Veche 25 și la Gura Portiței 24.

Meteorologii anunță că în primele două săptămâni de toamnă vor alterna temperaturi ridicate cu cele mai scăzute decât mediile normale în această perioadă. Totodată, va ploua în reprize în aproape toate regiunile teritoriului.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 31 August 2021 - 09 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.