Vineri, 20 august 2021, se va încălzi. În sudul și în sud-vestul teritoriului va fi chiar cald. În a doua parte a zilei, la munte, vor fi ploi scurte și maximele se vor situa în jurul valorilor de 24 și 33 de grade Celsius. În Oltenia, din nou, se vor înregistra cele mai ridicate valori termice.

ANM: Vremea pentru vineri, 20 august 2021

Vremea la București

Vineri, 20 august, vremea va fi frumoasă și temperaturile vor fi în creștere. 31 de grade Celsius vor arăta termometrele aici. Prima zi din weekend aduce vreme călduroasă la amiază, când vor fi 32 de grade Celsius, iar temperatura minimă va fi cuprinsă între 15 și 18 grade Celsius.

Vremea la munte

Se anunță vreme răcoroasă, în special dimineața și noaptea. În masivele estice și sud-estice, cerul o să fie parțial noros și se anunță și ploi de scurtă durată pe spații mici. În schimb, în depresiuni va fi ceață. La Sinaia, Predeal și Păltiniș temperatura nu va trece de 16 grade Celsius, iar la Stâna de Vale nu va depăși 18 grade Celsius.

Vremea la mare

Scad temperaturile și pe litoral. Mai sunt posibile ploi de durată pe spații restrânse, iar ziua vântul o să bată la rafală cu 40...50km/h. De asemenea, și seara o să aibă intensificări. În weekend, vremea o să fie frumoasă, cu temperaturi maxime cuprinse între 25 și 28 de grade Celsius, în timp ce apa mării va avea 23 de grade.

Vremea sâmbătă, 21 august 2021

Continuă să se încălzească și temperaturile se vor situa între 25 și 34 de grade Celsius. Cele mai ridicate valori se vor înregistra în sudul și vestul Olteniei. În nord și la munte, pe arii restrânse, vor fi ploi de scurtă durată și condiții de ceață.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 August 2021 - 12 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.