În România se reinstalează canicula. În Banat, Crișana și local în Oltenia și Muntenia disconfortul termic va fi accentuat. Maximele urcă până la 37 de grade Celsius.

ANM: Vremea pentru duminică, 8 august

București

Vremea va continua să se încălzească, iar disconfortul termic o să fie în creștere. Termometrele vor arăta în miezul zilei 34 de grade Celsius. Ziua de luni, în schimb, pe lângă caniculă, ne aduce și stres termic. Maxima urcă până la 37 de grade Celsius, iar noaptea de luni spre marți va fi tropicală, ceea ce înseamnă că minima nu coboară sub 20 de grade Celsius.

La munte

Duminică, după prânz, cerul va fi plin de nori și vântul o să fie puternic pe creste. Temperaturile nu se modifică prea mult comparativ cu zilele precedente.


  • Sinaia - 20

  • Predeal - 19

  • Păltiniș - 20

  • Stâna de Vale - 20

La mare

Adio, răsărit! Cerul va fi împânzit de nori în dimineața zilei de duminică. Treptat, vremea redevine frumoasă. Numai vântul o să fie neplăcut. Apa mării va avea în jur de 23...25 de grade Celsius.


  • Mamaia - 27

  • Costinești - 27

  • Vama Veche - 27

  • Gura Portiței - 27

Prognoza meteo pentru luni, 9 august

Începutul de săptămână va fi greu de suportat din punct de vedere meteorologic, îndeosebi în sudul teritoriului. De asemenea, stresul termic va fi accentuat. După-amiaza și seara, în zonele montane și în nordul țării sunt anunțate averse. Izolat vor fi condiții de grindină și vijelii. Temperaturile maxime se vor încadra între 30 și 38 de grade Celsius.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 August 2021 - 11 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.