O femeie a trăit șocul vieții sale după ce a spălat pernele preferate ale soțului ei pentru prima dată în ultimii cinci ani. Ea a filmat tot procesul și a postat înregistrarea video pe rețelele de socializare.

Ce a descoperit o femeie după ce a spălat pernele soțului ei pentru prima dată în ultimii cinci ani

Tânăra a urmat o metodă de curățare a așternuturilor de pat, care a împânzit ulterior Tik Tok-ul. După multe ore de chin, a reușit să transforme complet pernele murdare ale partenerului în unele numai bune pentru a te odihni pe ele. Ea a pus în cadă cele două accesorii, le-a înmuiat în apă fierbinte, apoi a adăugat detergent lichid și o pulbere pentru îndepărtarea petelor.

A lăsat pernele să se înmoaie timp de 24 de ore, parte pe care aceasta a descris-o ca fiind cea mai dificilă. A văzut cum spuma începe să dispară și apa a devenit densă, apoi a prins o culoare verzuie, care până la final s-a schimbat într-un maro deschis. La finalul timpului de așteptare, după ce a scurs apa, tânăra a observat că pe fundul căzii au rămas fire de păr, bucățele de piele exfoliată și ceva ce par a fi pietricele negre. Filmulețul a făcut înconjurul internetului și a adunat peste 37 de milioane de vizualizări.

Pernele și pilotele trebuie spălate de cel puțin două ori pe an

Atunci când spălați pernele și pilotele nu numai că le prelungiți durata de viață, dar dormiți și într-un mediu curat, care nu vă poate afecta sănătatea, în special pe cea a pielii. Spălarea la intervale prea mici de timp va cauza uzura inutilă a pernelor și plăpumilor, tocmai de aceea este indicat să le spălați de două - trei ori pe an. Este recomandat să le spălați la mașină, la 60 de grade, pentru a elimina organismele vii care se pot aduna în umplutură și acarienii.

@pwincesslexx

Stripping my husbands favorite pillows after 5 years🤢 ##fyp ##foryoupage ##pillowchallenge ##cleantok ##gross ##strip♬ Spongebob - Dante9k


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 August 2021 - 01 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.