După ce Germania a intrat în perioada de lockdown după declanşarea pandemiei de coronavirus în primăvara trecută, Erika Rischko, în vârstă de 81 de ani, a publicat primul ei videoclip pe TikTok, cu o durată de 12 secunde, în care dansa popularul Cha-Cha Slide alături de soţul ei.

De atunci, Rischko a publicat peste 100 de înregistrări în care apare făcând exerciţii precum plank şi tracţiune la bară, dar şi dansând, pentru a-i încuraja şi pe alţii să rămână activi în perioada lockdownului.

A strâns circa 125.000 de urmăritori şi peste 2 milioane de aprecieri în aplicaţia TikTok, extrem de populară în rândul adolescenţilor, cunoscută pentru videoclipuri cu dansuri şi sicronizare a buzelor, precum şi cu provocări virale.

În unele dintre videoclipuri, filmate de fiica ei, Erika Rischko se antrenează singură şi acceptă provocări propuse de persone cu câteva decenii mai tinere decât ea.

În alte înregistrări, dansează împreună cu soţul ei, pe care l-a cunoscut cu prilejul unui eveniment de dans, cu ani în urmă.

Rischko a spus că îi dau curaj în special comentariile tinerilor, care îi transmit aprecierile lor.

„Sunt foarte fericită. Nu am mai fost niciodată atât de încrezătoare ca acum”, a mai spus ea, potrivit Agerpres.


Despre autor:


Ultima actualizare: 24 Februarie 2021 - 03 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.