Sâmbătă, 14 august, în Banat, sudul Crișanei, Oltenia și sud-vestul Munteniei, va fi local caniculă și disconfort termic în creștere. În restul țării, vremea va fi călduroasă. Pe spații mici, la munte, vor fi ploi de scurtă durată. Temperaturile maxime se vor situa între 27...26 de grade pe litoral până la 36 de grade Celsius resimțite în sudul Olteniei.

Și duminică, 15 august, o să fie cald în aproape toată țara. Caniculă va fi în jumătatea de vest a teritoriului și la munte apar ploi se scurtă durată, însoțite local de descărcări electrice. Maximele zilei vor fi cuprinse între 27 - 29 de grade Celsius și 37...38 în sudul Olteniei.

Vremea în weekendul 14-15 august 2021. Temperaturile înregistrate la București, la munte și la mare

Vremea la București

Sâmbătă, 14 august, disconfortul termic va fi în creștere și se va atinge o maximă de 33 de grade Celsius. Duminică, 15 august, se întoarce canicula. Temperatura urcă până la 36 de grade Celsius. De asemenea, se întorc și nopțile tropicale. Temperatura minimă va fi în jur de 20 de grade Celsius.

Vremea la munte

În general, sâmbătă va fi frumos, dar duminică devine deosebit de cald. Sunt posibile ploi de scurtă durată, iar pe creste vântul va avea unele intensificări. 19 grade Celsius vor fi la Sinaia, 20 la Predeal și Păltiniș și 22 de grade Celsius se vor înregistra la Stâna de Vale.

Vremea la mare

Vremea va fi predominant frumoasă în ambele zile, dar este posibil ca ziua vântul să aibă unele intensificări. Apa mării va avea între 24 și 26 de grade Celsius. În Mamaia și Gura Portiței în termometre vor fi 27 de grade Celsius, iar în Costinești și Vama Veche se anunță 26.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 August 2021 - 11 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.