Administrația Națională de Meteorologia (ANM) a anunțat că vineri, 13 august 2021, va fi vreme frumoasă, dar călduroasă în sud-vest, unde stresul termic o să fie mai ridicat. Local, la munte, sunt șanse de averse slabe. Maximele încep de la 25 de grade Celsius și se opresc la 33, în Oltenia.

ANM: Detalii despre cum va fi vremea vineri, 13 august 2021

Vremea în București

Vineri, 13 august, în termometrele din Capitală se vor regăsi 31 de grade Celsius, dar tot de disconfort termic vorbim. Sâmbătă, 14 august, vremea va fi predominant frumoasă, cerul mai mult senin. Pe timpul nopții, în schimb, minima va fi mai coborâtă, în jur de 17...18 grade Celsius.

Vremea la munte

Cerul va fi plin de nori, mai ales în zona Carpaților Meridionali și Orientali. Vor fi averse cu descărcări electrice, iar pe creste vântul va sufla mai tare. În general, rămâne cald la munte, chiar dacă mai scad temperaturile. Vremea o să fie frumoasă în weekend, dar, de asemenea, în zona Meridionalilor, sunt posibile ploi. La Sinaia și Predeal se vor înregistra 19 grade Celsius, la Păltiniș 20 și la Stâna de Vale 21.

Vremea la mare

Vremea va fi normală pentru această perioadă pe litoral. Apa mării va avea între 24 și 26 de grade Celsius, iar temperaturile maxime se vor încadra între 27 și 30 de grade. Și în weekend vremea rămâne frumoasă, cu cer mai mult senin. La Mamaia vor fi 30 de grade Celisius, iar la Costinești, Vama Veche și Gura Portiței 27.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 August 2021 - 01 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.