Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a oferit o nouă lecție de viață în ultima ediție a emisiunii „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, în cadrul rubricii sale „Pilda zilei”.

Pilda zilei din partea Lidiei Fecioru

La aproape 60 de ani, Lidia Fecioru are o carieră de succes, însă celebrul bioenergoterapeut a trecut prin multe cumpene în viață, care au făcut-o să devină omul de astăzi. Din aceste momente dificile a tras și concluziile, pe care ni le prezintă în fiecare săptămână în emisiunea „Adevăruri ascunse”. Și-a învățat lecțiile, iar, în timp ce trăiește altele, dă mai departe învățămintele deja procesate.

Conform Antena 3, „rezultatul” uneia dintre dificultățile prin care a trecut este și parabola prezentată azi, în cadrul rubricii sale, „Pilda zilei”, anume: „Se spune că râzi și râde toată lumea cu tine, plângi și, cu siguranță, vei plânge singur”.

Primim ceea ce gândim

„Se spune că la cei optimiști li se îndeplinesc visele, iar la cei pesimiști, coșmarurile. Cât timp te gândeşti la bine şi la fericire, exact atâta bine şi fericire vei avea. Primim exact cât gândim. Cu cât o să fim mai optimişti şi o să gândim mai frumos şi o să fim mai deschişi, cu atât şi oamenii vor veni către noi. Să nu ne mirăm că ni s-a întâmplat”, a explicat specialistul cu o altă ocazie.

Retail jobs

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Iunie 2021 - 09 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.