O femeie din Italia a fost prinsă de radar cu o viteză de 703 kilometri pe oră, astfel că a rămas și fără permis și bună de plată a unei amenzi serioase.

Supermașinile din ziua de azi reușesc să depășească pragul de 400 km/h, însă niciun producător auto n-ar îndrăzni să se gândească la faptul că mașina sa ar putea ajunge la peste 700 de kilometri pe oră.

Tesla, Bugatti, Ferrari, McLaren și alți producători de top sunt eclipsați de un banal Ford Focus, pe care o tânără italiancă l-a condus prin orașul Offagna.

Radarul din localitatea aflată în provincia Ancona a înregistrat-o pe femeia de la volan deplasându-se cu nici mai mult nici mai puțin de 703 kilometri pe oră.

Desigur, eroarea radarului este evidentă, mai ales că vorbim despre un Ford Focus și nu despre vreo supermașină (oricum, nici mașinile exotice nu au depășit pragul de 500 de kilometri pe oră).

Totuși, tânăra a primit o amendă de 850 de euro, i-a fost suspendat permisul de conducere și a primit și 10 puncte de amendă.

GIovanni Strologo, purtător de cuvânt al poliției autostrăzilor, a declarat că fata prinsă de radar ar trebui să facă apel, deoarece sigur va câștiga în instanță anularea amenzii și a suspendării permisului, arată news1.news.


Despre autor:


Ultima actualizare: 7 Iulie 2020 - 02 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.