Social 7 Iulie 2020 12:35

Adrian Solomon și Irinel Stativă, deputați PSD, au primit amenzi în valoare totală de 2.600 de lei după ce au refuzat să poarte mască într-un fast-food din Sectorul 3 al Capitalei, apoi au făcut scandal și adus injurii la adresa organelor de poliție.

Cel care a chemat poliția a fost patronul localului, cei doi deputați PSD continuând scandalul și după sosirea plițiștilor.

Patrula Serviciului de Poliție pentru Centrul Vechi a fost solicitată de agenții de paza ai unui fast-food din Sectorul 3, pentru că în interiorul localului se aflau doi bărbați care au refuzat să poarte măști de protecție și care făceau scandal.

Potrivit Poliției Capitalei, după sosirea la fața locului a echipajului de poliție, cei doi au continuat scandalul, înjurându-i și având o atitudine sfidătoare la adresa acestora.

Cei doi deputați PSD au primit amenzi în valoare totală de 2.600 de lei „pentru provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri publice și pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare în public”.

Adrian Solomon a fost amendat cu 1.600 de lei, iar Irinel Stativă cu 1.000 de lei.

Cei doi le-au spus polițiștilor că: „Nu vă meritaţi hainele statului!”, „Eu vă plătesc salariile!”, „Nu vă cunoaşteţi locul în ierarhie!”, „Am eu grijă să vorbesc cu Coarnă să aibă grijă de voi!” sau „Nu am ce să vorbesc cu voi că aveţi 3 luni de şcoală!”, potrivit g4media.ro.


Despre autor:


Ultima actualizare: 7 Iulie 2020 - 12 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.