O lebădă ar fi murit de tristețe după ce câțiva indivizi i-au distrus cuibul și i-au spart ouăle cu o cărămidă.

Câțiva adolescenți au aruncat cărămizi în cuibul lebedei și i-au distrus ouăle pe care aceasta le clocea.

Incidentul a avut loc în Bolton, Marea Britanie, în data de 20 mai. Mama viitorilor pui a fost găsită moartă săptămâna aceasta lângă cuib, după ce tatăl a dispărut în urmă cu ceva timp.

Activiștii pentru drepturile animalelor spun că din șase ouă, trei rămăseseră întregi, însă în final un singur ou a rămas neatins. După atacul cu cărămizi, lebăda a fost agresată și de rațe, de un câine și de câteva găinușe de baltă.

Tatăl a dispărut în urmă cu două săptămâni, din cauza stresului, și nu a mai fost văzut în preajma cuibului. Activiștii au anunțat și decesul lebedei-mamă, care ar fi murit la începutul acestei săptămâni.

Nu știu ce aș putea să mai spun. Cel mai probabil, lebăda a murit din cauza unei inimi frânte, avea un partener ales pe viață, iar el a dispărut, stresat de situație”, spune Sam Woodrow, activist, conform dailymail.co.uk.

Incidentul nu este singular; în urmă cu o săptămână, o lebădă și trei pui au fost uciși în Wiltshire, de către adolescenți care au tras cu praștia în păsări.


Despre autor:


Ultima actualizare: 25 Iunie 2020 - 01 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.