Social 17 Iunie 2020 16:20

O femeie în vârstă de 63 de ani din Bihor a plecat marți de acasă şi nu a mai revenit. Poliţiştii, jandarmii și pompierii locali s-au mobilizat de urgenţă și au plecat în căutarea ei, întrucât aceasta era cunoscută cu probleme de orientare în spaţiu şi timp.

Potrivit autorităților, femeia a fost găsită de o echipă de căutare, în jurul orei 00:05, cu ajutorul câinelui poliţist Ozzy. Aceasta era culcată într-un lan de grâu de la marginea localității Cociuba Mare.

„În momentul în care a fost găsită, femeia se afla în stare de hipotermie, fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale”, au spus polițiștii, citați de dcnews.ro

Pe parcursul căutărilor, pe traseu au fost găsite bunuri care aparţineau femeii, iar astfel câinele a putut să ia urma acesteia.

Ozzy este un ciobănesc german, de 4 ani şi 4 luni, și îşi desfăşoară activitatea în cadrul Serviciului Criminalistic al IPJ Bihor din anul 2016. Câinele a fost antrenat în cadrul Centrului Chinologic „Dr. Aurel Greblea” Sibiu, pentru preluarea urmelor de miros uman.


Despre autor:


Ultima actualizare: 17 Iunie 2020 - 04 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.