Un bărbat a ales să își schimbe legal numele, astfel încât toată lumea să îl cunoască după noul nume pe care l-a ales.

Deano Wilson este bărbatul care și-a schimbat numele pentru a fi cunoscut de întreaga lume. Desigur, acesta este numele său vechi, pe care sigur nu îl cunoșteai.

Dar de ”Ieșire de incendiu” ai auzit? Sigur că da, pentru că mai toate clădirile au câte una, care e și marcată corespunzător.

Inginerul audio-video din Gosport a ales să își schimbe numele în ”Fire Exit” pentru a fi sigur că ”toată lumea va ști de el.”

Wilson susține că are o aplecare și o pasiune către glumele diverse, iar despre cea de acum spune că este ”apogeul comediei - astfel se va face cunoscut întregii lumi. În plus, apropiații i-au spus că e o decizie foarte amuzantă.

Sursa foto: Jam Press

Datorită noului nume, Fire Exit spune că oamenii ”vor veni la el când e o urgență” și ”îl vor căuta pentru a se simți în siguranță.”

Acesta mai spune că oamenii s-au amzuat întotdeauna când le-a spus că într-o bună zi va fi atât de faimos încât toată lumea îi va ști numele.

”Cum poți fi mai celebru decât dacă ai un nume care este chiar iluminat în toate clădirile, în toate țările și în toate limbile din lume? Clădiri de birouri, metrouri, școli, magazine, toate au numele meu, și chiar și când curentul se întrerupe, numele meu va fi tot iluminat”, spune Fire Exit, conform mirror.co.uk.


Despre autor:


Ultima actualizare: 11 Iunie 2020 - 04 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.