Cristiano Ronaldo, cunoscut pentru seriozitatea de care dă dovadă când vine vorba de muncă, și-a depășit propriul record de venit devreme la antrenament.

Cristiano Ronaldo a fost întotdeauna dedicat sportului și a depus eforturi în plus pentru a se menține cât mai bun. Sunt multe poveștile cu și despre CR7, care muncește mai mult decât colegii săi, iar cea mai recentă îl prezintă pe fotbalist într-o nouă ipostază.

Cristiano Ronaldo a reușit să își depășească propriul record de prezență timpurie la antrenament, probabil motivat și de faptul că astfel de activități au lipsit din fotbal în ultimele luni.

Maurizio Sarri i-a chemat pe cei de la Juventus la antrenament începând cu ora 17:00, însă CR7 a venit mult mai devreme de atât. Acesta a ajuns tocmai la ora 12:52 pentru a-și începe antrenamentul zilei.

Pregătirile pentru reînceperea Serie A sunt în toi, iar echipele au început deja antrenamentele, având în vedere că primele meciuri se vor juca pe 20 iunie. Cei de la Juventus sunt în formă mare, chiar și cei trei jucători care au luat coronavirus, Matuidi, Rugany și Dybala.


Despre autor:


Ultima actualizare: 3 Iunie 2020 - 12 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.