Fotografia în care Ludovic Orban și câțiva apropiați de-ai săi apar într-o ipostază inedită, la o țigară și cafea, la birou, a făcut înconjurul internetului, iar unii au încercat chiar să o îmbunătățească.

În cursul zilei de ieri a apărut pe internet o fotografie cu Ludovic Orban, alături de câțiva membri ai Guvernului, relaxându-se, fără măști și cu țigări, la un pahar de vorbă.

Acesta spune că imaginea este de pe 25 mai, de când a fost ziua sa de naștere. Orban recunoaște că imaginea este reală și că a fost surprinsă în contextul în care colegii au venit să îi facă o surpriză.

Oamenii au păreri împărțite despre fotografie, dată fiind situația, mai ales pe fondul stării de alertă și a restricțiilor impuse de aceasta, dar și datorită interdiției de a fuma în spații publice închise.

Dincolo de asta, însă, fotografia a fost luată în primire și de internauții puși pe distracție, iar ce a ieșit din mica petrecere a lui Orban poți vedea mai jos:


Despre autor:


Ultima actualizare: 30 Mai 2020 - 03 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.