Doi bărbați ce fuseseră angajați pentru o fantezie sexuală au ajuns la adresa greșită și au dat nas în nas cu proprietarul casei.

Doi bărbați din New South Wales, Australia, au fost angajați de un client pentru a-i îndeplini o fantezie sexuală, aceea de a fi legat, în chiloți, iar apoi bătut cu o mătură. Tot actul a fost plănuit pe Facebook de către bărbatul care le-a dat celor doi adresa. Acesta era dispus să plătească 5.000 de dolari australieni dacă îi plăcea ce se întâmplă.

Din păcate, clientul s-a mutat la altă adresă și a uitat să îi anunțe pe cei doi bărbați, care au ajuns la adresa originală și au intrat în casă.

Când locatarul a văzut lumină în bucătărie, nu s-a gândit prea mult și a crezut că e, de fapt, un prieten, cu toate că era abia 6:15 dimineața. Totuși, când cei doi au strigat pe nume clientul care îi angajase, locatarul s-a trezit și și-a dat jos de pe ochi masca de somn pe care o purta.

La capul patului i-a găsit pe cei doi intruși, înarmați cu macete, pe care probabil le-au adus pentru a face fantezia mai interesantă.

Odată ce și-au dat seama de greșeală, cei doi și-au cerut scuze și au plecat la adresa corectă, unde clientul real le-a gătit micul dejun. Poliția a ajuns ulterior la fața locului și i-a arestat pe cei doi bărbați angajați pentru fantezia sexuală.

Judecătorul care a avut în grijă acest caz a considerat că nu există dovezi că bărbații au mers intenționat la o adresă greșită. În ceea ce privește macetele, s-a stabilit că acestea erau introduse în act ”deoarece fantezia nu avea un scenariu clar, astfel că cei doi aveau libertate în modul de aplicare a acesteia”, conform bbc.com.

Avocatul unuia dintre cei doi bărbați spune că ”a fost o înțelegere de natură comercială care se referea la legarea și lovirea cu o mătură a unui bărbat semi-dezbrăcat. Intrarea în casă nu era cu scop intimidant.”

Citeste si:
Psihologii dezvăluie cele 15 calități pe care femeile le caută în...
Psihologii dezvăluie cele 15...

Despre autor:


Ultima actualizare: 29 Mai 2020 - 02 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.