Un cuplu a făcut o descoperire cel puțin bizară, după ce a găsit doi saci de gunoi abandonați, care s-au dovedit a adăposti, de fapt, o mică avere.

O familie din Virginia a preferat să se întoarcă acasă pe o rută mai lungă, dar mai puțin circulată, când a făcut o descoperire bizară.

Mașina din fața soților Schantz a tras de volan pentru a evita ceea ce părea a fi un sac de gunoi, însă cuplul nu a mai avut timp să facă aceeași manevră.

”Au trecut peste sac, dar în loc să îl lase abandonat pe drum, s-au oprit, l-au luat și l-au pus în spatele camionetei”, spune Scott Moser, de la departamentul șerifului din Caroline.

Cei doi au mai văzut un sac similar, în șanțul de pe marginea drumului, așa că l-au luat și pe acesta în camionetă. Odată ajunși acasă, soții Schantz au vrut să scape de sacii de gunoi. După ce i-au desfăcut, au crezut că e vorba de scrisori poștale, dar apoi au realizat că sacii sunt plini cu bani.

Citeste si:
Biden numește o echipă de comunicare compusă exclusiv din femei
Biden numește o echipă de...

Cei doi au dus banii la poliție, iar autoritățile au descoperit că în cei doi saci se află aproape 1 milion de dolari. În saci se aflau și alte pungi mai mici, fiecare dintre ele având informații despre unde ar trebui depuși banii.

Departamentul șerifului a început deja o investigație proprie și a luat legătura și cu serviciul poștal american, care face, de asemenea, verificări.

USPS încearcă acum să afle cine este posesorul de drept al banilor, pentru a-i restitui, arată cnn.com.

Citeste si:
Popescu: „E de bun simț ca firmele din HoReCa să-și plătească...
Min. Economiei: E de bun simț...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.