Un hoț s-a gândit să apeleze la o metodă destul de rapidă, însă nu foarte eficientă pentru a scăpa de un seif cu bani murdari. Pentru că poliția i-a făcut o vizită infractorului, acesta a trebuit să gândească rapid.

Bărbatul din Birmingham, Marea Britanie, s-a trezit cu poliția la ușă, iar pentru că avea în casă un seif plin cu bani a căror proveniență era chestionabilă, a acționat rapid.

Acesta și-a aruncat seiful pe geam de la mansarda în care locuia, însă din păcate pentru el, evenimentul a fost filmat chiar de către polițiști. Seiful s-a oprit pe acoperișul de la parter al clădirii, așa că n-a fost foarte greu pentru oamenii legii să ajungă la el.

În interior, polițiștii au găsit 27.000 de lire (peste 145.000 de lei) și sunt șanse foarte mari ca banii să rămână la autorități.

Polițiștii au ajuns la adresa respectivă având informații cu privire la activitățile suspectului. Astfel, e foarte probabil ca banii din seif să fi fost obținuți ilegal, având în vedere că asupra individului planează suspiciuni de spălare de bani.

Dacă respectivul nu poate justifica banii, va rămâne fără ei. În plus, va avea de plătt și acoperișul pe care l-a distrus, arată expressandstar.com.


Despre autor:


Ultima actualizare: 20 Mai 2020 - 10 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.