Timp liber 5 Mai 2020 14:40

Un bărbat care s-a apucat de renovări în casă, după ce s-a plictisit prea tare din cauza izolării, a făcut o descoperire neașteptată.

Jake Brown se apucase de renovare în casa pe care o cumpărase recent, când a remarcat că unul dintre pereți are texturi diferite.

Ca un meșter veritabil, acesta s-a apucat să spargă peretele, iar după ce a reușit să privească înăuntru, a descoperit că sub casa din Plymouth, Devon, se află un spațiu considerabil de mare.

Brown a descoperit un tunel plin cu diverse lucruri uitate acum zeci de ani, între care cutii de vopsea și un ziar. Tunelul pare sigilat de mai bine de 60 de ani, în timp ce construcția sa datează probabil de la începutul anilor 1900.

Bărbatul a descoperit că tavanul tunelului pare în stare foarte bună, iar spațiul în care a ajuns are cam 5 metri adâncime, 3 metri înălțime și tot atâția pe lățime.

Jake Brown a adunat lucrurile pe care le-a găsit în încăpere: câteva cutii de vopsea, care sugerau producția în anii 50-60, dar și câteva sticle, care purtau un marcaj specific începutului anilor 1900.

Ziarul recuperat pare că este din anul 1964, așa că probabil interiorul pe care l-a descoperit Brown a stat închis mai bine de 50 de ani.


Despre autor:


Ultima actualizare: 5 Mai 2020 - 02 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.