Muzeul Naţional al Ţăranului Român organizează şi în acest an Târgul Mărţişorului, însă vor fi mai puţini participanţi din cauza pandemiei de COVID-19.

Târgul Mărțișorului va avea loc la Muzeul Țăranului Român

Evenimentul începe vineri şi se va încheia pe 1 martie.

Potrivit unui comunicat al muzeului, cei 150 de participanţii invitaţi - studenţi, artişti, meşteşugari - folosesc ca sursă de inspiraţie lumea şi mitologia ţărănească ori imaginează noi forme ale creativităţii urbane: de la obiectul manufacturat şi reciclat care foloseşte materiile naturale devenite clasice, la amprenta unui design contemporan, banda desenată sau personaje şi semne din mitologia urbană, imaginate pe o multitudine de materii neconvenţionale.

Alături de ei, se vor afla, ca în fiecare an, şcoli, fundaţii, asociaţii, organizaţii care desfăşoară acţiuni cu caracter umanitar pentru copii şi sprijin pentru categoriile defavorizate.

Care sunt prețurile biletelor de intrare la târg

De asemenea, la târg se vor comercializa turtă dulce, prăjituri, dulceţuri, sărăţele, fructe deshidratate şi ceaiuri de leac. Preţul biletului de intrare la târg este pentru adulţi de 8 lei; pensionari - 4 lei; elevi şi studenţi, posesori ai cardului Euro 26, în vârstă de până la 30 de ani, persoanele adulte cu handicap mediu sau uşor - 2 lei.

Nu este necesară prezentarea certificatului verde pentru intrarea la târg. Evenimentul se va organiza între orele 10,00 şi 18,00, cu respectarea restricţiilor pentru prevenirea contaminării cu SARS-CoV-2 şi pentru asigurarea desfăşurării activităţilor în condiţii de siguranţă sanitară în domeniul culturii, potrivit Agerpres.

Citeste si:
Festivalul Filmului Japonez la București. Unde și când va avea loc
Festivalul Filmului Japonez...

Alături de alte instituţii de presă, AGERPRES este partener media al evenimentului.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Februarie 2022 - 09 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.