Laura Giurcanu și Sânziana Negru sunt marele câștigătoare ale emisiunii America Express sezonul 6. Ce mesaje au transmis acestea pe rețelele sociale!

Laura Giurcanu și Sânziana Negru, mesaje după victoria de la America Express

Laura Giurcanu și Sânziana Negru au jucat marea finală împotriva lui Aris și Alexiei Eram, ele fiind în cele din urmă cele care au ajuns primele la Irina Fodor și cele care au câștigat marele premiu în valoare de 30.000 de euro. Acestea au avut un real șoc, în momentul în care au realizat ce li s-a întâmplat, după ce au luptat din greu pe „Drumul Soarelui”.

Fanii competiției de la Antena 1 au fost nemulțumiți de ultima ediție a sezonului, pentru că foarte mulți au sperat că frații Eram vor pleca acasă cu marele premiu, dar fetele sunt recunoscătoare pentru toată experiența de care s-au bucurat și au transmis câte un mesaj emoționant pe rețelele sociale despre concurs și despre toate lucrurile pe care le-au învățat.

„S-a incheiat cea mai intensă, grea și frumoasă experiență de viață pe care am trăit-o vreodată. Iar noi am câștigat. Dar trofeul îl merită în egală măsură și echipele cu care am jucat etapa finală. A fost o reală plăcere să vă descoperim și să învățăm de la voi ce înseamnă să ai 20 de ani și să fii extrem de răbdător, cumpătat și extrem de competitiv sau ce înseamnă să ai o relație de 17 ani și să formezi REAL o echipă în orice. Vă mulțumim, Aris și Alexia, Giulia și Vlad, sunteți un exemplu pentru noi”, a transmis Sânziana Negru, pe Instagram.

Sânziana Negru a descris experiența America Express ca fiind cea mai intensă, grea și frumoasă dintre toate cele pe care le-a trăit în toată viața sa. De asemenea, îi este recunoscătoare Laurei Giurcanu pentru că a fost alături de ea în tot acest timp.

Citeste si:
Cătălin și Romică Țociu, primele declarații după eliminarea de la...
Cătălin și Romică Țociu,...

„De obicei, te înscrii la un concurs ca să-l câștigi, noi am plecat la America Express neștiind ce ne așteaptă, visam la trofeu, ca orice altă echipă de jucători, dar ne entuziasma mai mult noul, aventura și faptul că trăim împreună aceste lucruri. Timp de 55 de zile și nopți, Laura mi-a fost mamă și tată, soră, iubit și prietenă. N-a fost nimeni în afară de ea, când mi-a fost rău, când mi-a fost foame, când plângeam, când îmi număram vânătăile, sau când eram nedormită și cu puterile la pământ. Ne-am ridicat, ne-am sprijinit și ne-am răbdat. Noi două. Da, ca oricare din noi, am avut și momente de slăbiciune, în care poate n-am fost cele mai bune, multe momente de frustrare și neputință, pe care le-am gestionat așa cum am știut în situațțiile date, dar nu am renunțat niciodată. Și NE-AM BUCURAT că trăim, în fiecare moment. Puțini înțeleg ce presupune cu adevărat experiența AE, dar mulți o comentează, că e cel mai ușor.

Citeste si:
Iulia Albu, despre cele mai grele momente din America Express. Prin...
Iulia Albu, despre cele mai...

show tv, un show de entertainment, cu personaje creionate, unde e firesc să ții cu o echipă sau alta, să empatizezi mai mult cu unii sau alții, dar să înțelegi, în final, că e un SHOW TV. Pentru că experiența pe care am trăit-o în viața reală este foarte diferită de ce s-a văzut la televizor. Tocmai de aceea, lecția continuă și acasă, nu doar acolo. Îmi vine să scriu multe, dar știu că în final, nu contează și cineva, mai presus de noi, a vrut ca acest trofeu să fie câștigat de Laura și Sânziana. Iar noi am învățat multe despre oameni în toată această călătorie. Mulțumim și Sărbători frumoase!”, a mai zis ea.

Laura Giurcanu a avut și ea ceva de zis. Influencerița este fericită pentru tot ce a trăit pe „Drumul Soarelui”, dar mai ales pentru faptul că marele premiu a fost al lor.

Citeste si:
Ce a declarat Iulia Albu, după eliminarea de la America Express....
Ce a declarat Iulia Albu,...

„S-a terminat America Express și pentru noi. Câștigătoare. A fost o experiență atât de frumoasă și intensă pe care am trăit-o cu prietena mea, pentru care pot fi doar recunoscătoare, cu siguranță ne-a schimbat și ne-a facut oameni mai compleți. Ne-a arătat că viața e mai mult decât știam și ne-a reconfirmat ce oameni norocoși suntem, noi toți. Norocoși și privilegiați. Am avut atât de multe momente frumoase, pe care mi-ar fi plăcut să le revăd și la TV ca să mă pot bucura din nou de ele.

Rămânem cu clipele de neuitat pentru noi și bucuria că ele s-au întâmplat. Iar pentru Sânziana, nu aș fi putut să traiesc nebunia asta cu nimeni altcineva și ne leagă asta pentru totdeauna. Poate nu a apărut de fiecare dată când îți spuneam ce femeie incredibilă, puternică și mișto ești, deși o făceam des. Ne-am susținut, ne-am încurajat și ne-am ridicat. Mă bucur că exiști și nu meritai altceva decât locul 1, mă bucur că împreună l-am obținut. Iar amândouă am câștigat o soră pe viață, ăsta e premiul adevărat. Să ne trăiască, să trăiască viața și să trăiască și competitorii noștri pentru că ne provoacă mereu să facem mai bine!”, a transmis Laura Giurcanu.

Citeste si:
Concurenții de la America Express, emoționați după ce au primit...
Concurenții de la America...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Decembrie 2023 - 12 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.