Sânziana Negru si Laura Giurcanu au trăit experiența vieții lor în America Express, iar într-un interviu pe care l-au acordat recent au vorbit pe marginea acestui subiect, spunând și dacă s-ar mai întoarce sau nu în acele locuri.

Sânziana Negru si Laura Giurcanu, despre America Express

Sânziana Negru si Laura Giurcanu formează una dintre cele mai puternice echipe ale acestui sezon al emisiunii America Express. Ba chiar, în acest moment, ele sunt imune, ceea ce înseamnă că locul asigurat în următoarea etapă a competiției și nici nu pot fi votate pentru a intra în cursa pentru ultima șansă.

În ceea ce privește experiența de care s-au bucurat în cadrul concursului, ambele au zis că ar repeta-o oricând și că este una care le-a schimbat viața. De asemenea, Laura Giurcanu a precizat că îi este foarte greu să se rezume la câteva cuvinte, când vine vorba de a descrie toate cele trăite în America Express și este fericită că li s-a oferit oportunitatea de a fi una dintre echipele participante de anul acesta.

''Antena ne-a deschis calea pentru cea mai frumoasă experiență a vieții noastre. Ne bucurăm foarte tare. Este foarte greu să ne rezumăm la câteva cuvinte.'', a zis Laura Giurcanu, pentru Star Matinal.

Sânziana Buruiană a descris experiența ca fiind una haotică, intensă, dar mai presus de toate una pe care și-o vor aminti pentru tot restul vieții. Concurenta a spus că nu știe dacă a fost un moment anume care să le marcheze și despre care să poată afirma că a fost cel mai greu, pentru că totul a fost ceva ce nu vor mai trăi într-un alt context.

''A fost nebunie, a fost experiența vieții. Super intensă, super haotică si cu siguranță ceva ce o să luăm cu noi si ce o să ne amintim toată viața. Nu știu dacă a fost un moment care a fost cel mai greu. Să se marcheze așa pe viața unul anume. Toată experiența o să fie de neuitat.''', a declarat Sânziana Negru, la Star Matinal.

Citeste si:
Noul dispozitiv ce poate aduce plus valoare în stilul de viață
Noul dispozitiv ce poate...

Acestea sunt recunoscătoare și au dat tot ceea ce au avut ele mai bun, pentru a ajunge cât mai departe în concurs și chiar au mulți fani care își doresc ca marele premiu să meargă la ele.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Noiembrie 2023 - 02 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.