Cătălin și Romică Țociu au dat primele declarații după eliminarea de la America Express, fiind în primul și în primul rând recunoscători pentru toate mesajele pe care le-au primit din partea admiratorilor.

Cătălin și Romică Țociu, declarații după eliminare

Lupta în America Express a ajuns la final pentru echipa formată din Romică Țociu și fiul său, Cătălin, chiar înainte de marea finală, unde doar trei dintre echipe ajung. Ei nu s-au aflat printre ele, dar nu regretă nimic, pentru că au reușit să demonstreze foarte multe lucruri ajungând până în semifinală, mai ales că nu li s-au dat șanse încă de la început, nici măcar din partea colegilor.

Mulți credeau despre ei că vor fi cea mai slabă echipă, din cauza vârstei actorului, dar nu a fost deloc așa, ei reușind să ajungă mai mereu printre primii și să fie un exemplu demn de urmat pentru cei mai buni dintre ei. În ediția de seara trecută, au ajuns ultimii și au fost eliminați din concurs, fiind mai apoi surprinși de toate cuvintele frumoase pe care le-au auzit din partea celorlalți.

”Nici nu mă așteptam la toate cuvintele frumoase. Au vorbit așa de frumos. Le mulțumesc frumos pentru cuvintele frumoase și le mai mulțumesc pentru un alt lucru, că știu că fie prieteni, că știu să fiu gașcă, că știu să joace frumos. Pentru noi, tot ce s-a întâmplat în America Express a fost la superlativ. Nu am crezut o clipă că am să pot să-mi întrec toate fricile la care nici nu mă gândeam. Dacă cineva mi-ar fi spus că eu fac traseul ăla la pompieri, îl băteam(...) Noi ne urăm succes și cel mai bun să câștige”, a fost mesajul transmis de Romică Țociu, la America Express.

Au avut parte împreună de o experiență unică, pe care nu o vor uita niciodată și de care s-au bucurat din plin, iar după eliminare, au fost surprinși să vadă și cât de mulți telespectatori au fost alături de ei și au așteptat cu sufletul la gură în fața micilor ecrane, să vadă dacă vor ajunge sau nu în marea finală. Cătălin a postat și el un mesaj emoționant pe rețelele sociale despre participarea lor la America Express, în dreptul căruia oamenii au reacționat imediat.

Citeste si:
De ce a refuzat Daniela Gyorfi să participe la America Express. Ce...
De ce a refuzat Daniela...

„Aventura America Express se încheie pentru noi în seara aceasta, dar va rămâne pentru tot restul vieții noastre în suflet. Am avut ocazia să trăim cele mai unice și intense momente, ne bucurăm enorm pentru că am jucat acest minunat joc cu niște formate de oameni minunați și frumoși! Vă mulțumim tuturor din suflet pentru susținere și pentru toate mesajele frumoase! PS: Nu scăpați de noi așa repede pentru că urmează multe surprize din partea noastră. Vă iubim...și America Express continuă!”, a scris Cătălin, pe contul lui de Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Decembrie 2023 - 01 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.