Momente de panică în America Express din cauza unui șofer, care a scos pistolul la doi dintre concurenți. Cătălin Țociu și Mike, iubitul Iuliei Albu, s-au panicat foarte tare.

Momente de panică în America Express din cauza unui șofer

În cadrul celei mai recente ediții ale emisiunii America Express au avut loc niște schimbări în ceea ce privește echipele din concurs, astfel că Mike, partenerul de viață al Iuliei Albu, a fost nevoit să formeze o echipă cu Cătălin Țociu, în timp ce partenera sa a mers în cursă cu Iulia Albu. În ciuda tuturor neînțelegerilor din trecut, acestea s-au descurcat extrem de bine și au ajuns pe al doilea loc.

Ei bine, după ce au stat minute în șir să facă autostopul în Argentina care s-a dovedit a fi cel mai greu de până acum, Mike și Cătălin Țociu au reușit să oprească o mașină care i-a luat fără prea multe explicații, fără să aibă nici cea mai mică idee ce avea să urmeze.

În timp ce se aflau în mașină, șoferul a scos o armă pe care o avea lângă frâna de mână, iar în momentul acela le-a trecut prin cap tot ceea ce era mai rău, după care și-au dat seama că s-au speriat în zadar, deoarece era doar un polițist și nimic rău nu li s-ar fi putut întâmpla.


„A scos omul pistolul de la frâna de mână, nici măcar la brâu nu-l ținea”, a zis Mike la America Express.

Cei doi au format la rândul lor o echipă foarte bună, iar drept dovadă au câștigat jocul pentru amuletă, acesta fiind cel mai frumos cadou de ziua sa. De asemenea, schimbarea echipelor a fost ca o eliberare pentru iubitul Iuliei Albu, care a recunoscut că nu i-au lipsit deloc certurile pe care le avea cu ea.

„Nu îmi e dor de certurile cu Iulia!”, a mai zis Mike.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Decembrie 2023 - 01 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.