Irisha este din nou o femeie singură și chiar dacă de regulă nu vorbește despre relațiile sale sau despre problemele în cuplu, de data aceasta, influencerița a simțit nevoia să o facă, recunoscând la final că este curtată deja de foarte mulți bărbați.

Irisha, primele declarații după separare

În urmă cu ceva timp, Irisha a vorbit extrem de cel care acum i-a devenit fostul iubit. Credea că este potrivit pentru ea din toate punctele de vedere, de aceea a și vorbit despre ceea ce se petrecea între ei în public, mai ales că nu a vorbit niciodată despre viața sa personală, pentru că nu a considerat necesar să o facă. Era fericită că avea pe cineva în viața sa, doar că relația nu a durat pentru mult timp.

"Ies cu cineva, atâta pot să zic. Probabil e prima dată când declar așa ceva. Niciodată nu am vorbit despre viața mea personală și o consider privată, pentru că e privată. Sunt într-o perioadă fericită din punct de vedere emoțional, am pe cineva în viața mea, nu știu dacă e acel cineva, dar e o încercare și până în momentul de față e reușită.", declara Irisha, pentru wowbiz.ro.

De curând, Irisha a zis că este din nou o femeie singură, dar că nu duce lipsă de pretendenți. Vedeta a povestit că sunt mulți bărbați care ar vrea să primească o șansă din partea ei, iar ea nu face altceva decât să le ofere spațiu, să vadă ce pot face.

"Mă curtează unii bărbați și cam atât am de zis. Eu le las spațiu să văd ce pot face.", a zis vedeta, pentru sursa citată.

După ce și-a pus sufletul pe tavă și a vorbit despre viața sa privată pe care, de regulă, o ținea departe de ochii lumii, vedeta a zis și că dă foarte mulți bani pe haine, dar și pe multe alte lucruri. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” a povestit că face shopping compulsiv, în funcție de starea pe care o are la momentul acela. Dacă nu se simte tocmai bine într-o zi anume, își schimbă imediat starea făcând cumpărături pe aplicațiile pe care le are în telefon, iar asta o face să își revină.

Citeste si:
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă un ten fără riduri....
Cum reușește Ilinca Vandici...

Nu are copii, muncelte pentru ea, își ia tot ceea ce îi poftește inima pentru că își permite, chiar dacă mai apoi ajunge să regrete că a procedat în felul acesta. Crede că și după ce va avea o familie se va comporta la fel.

"Fără număr. Din păcate, fac shopping compulsiv. E în funcție de stări. Dacă am o stare, să zic că sunt într-o zi mai tristă...Ce-ai făcut? Vrei să îți arăt aplicațiile? Intru și fac shopping, mă face mai fericită și atunci am zis pentru ce muncesc până la urmă? N-am copii, muncesc pentru mine. Îmi iau, îmi permit, după aceea îmi pare rău, dar aia e. Și când o să am familie, tot așa o să fac, 100%. Sunt fana cumpărăturilor de când mă știu, de când eram mică, doar că atunci îmi luam inelușe, cerceluși de 5 lei și acum s-au schimbat doar prețurile, dar năravul a rămas același.", a mai zis ea.

Citeste si:
Karmen și Bogdan Căplescu, terapie de cuplu după ce au devenit...
Karmen și Bogdan Căplescu,...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Martie 2023 - 12 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.