Minelli a fost nevoită să apeleze la medicii esteticieni, dar nu îi este rușine să recunoască lucrul acesta, mai ales că are o vârstă și a adus pe lume doi copii. Cei care nu o cunosc și o văd pentru prima dată, ar putea să jure că nu are vârsta de 34 de ani. Iată ce a povestit artista!

Minelli, sinceră în legătură cu operațiile estetice

Minelli, pe numele său real Luisa Ionela Luca, este o artistă apreciată la noi în țară mai ales pentru piesele de succes pe care le-a compus pentru alți artiști cunoscuți, dar care este iubită și peste hotare, unde mii de oameni se adună la concertele sale și une face furori de fiecare dată.

Recent, artista și-a lansat primul album din carieră, eveniment la care au luat parte atât fanii ei, cât și cei din echipa din care face parte și cărora le datorează o parte din succesul de care se bucură, dar și unii dintre cei mai buni prieteni pe care îi are. În timpul evenimentului de lansare, ea a oferit și un interviu sincer, în care a vorbit despre felul în care reușește să se mențină în formă și să arate atât de bine la cei 34 de ani ai săi. Vedeta a recunoscut că unul dintre lucruri pe care le face mereu este mișcarea.

Încearcă să includă antrenamentele în viața sa de zi, oricât de greu ar fi, iar dacă sunt zile în care nu face sport se revanșează mai apoi. Antrenorul său o cunoaște atât de bine, încât știe ce exerciții să îi recomande în funcție de starea pe care o are. Ei bine, nu doar sportul a ajutat-o să arate extrem de bine, ci și operațiile estetice, care au avut un rol extrem de important și pe care a simțit nevoia să le facă, după ce cei doi copii ai săi au venit pe lume.

"De vreo trei ani mă antrenez cu Florin Cușbă și toată echipa lui, Sorina, Georgian. De când i-am descoperit pe ei, cumva mi-am găsit echipa în care mă simt eu bine și care mă ajută. Florin mă înțelege întotdeauna. Dacă am o zi mai proastă știe ce antrenamente să îmi dea. Dacă lipsesc o perioadă de două săptămâni știe ce antrenament să îmi dea, încât să mă facă să revin a doua zi.

Citeste si:
Bianca Drăgușanu, o vedetă asumată. Ce a declarat despre partenera...
Bianca Drăgușanu, o vedetă...

E foarte important, sport, alimentație, încerc să dorm cât trebuie, că și asta e important. Mă alimentează și copiii mei, mă țin tânără. Sunt fericită. Am și operații estetice. Având în vedere că am avut două sarcini, am avut o problemă cu mușchii abdominali și a trebuit să îi apropiem și sânii.Știi cum se zice: intri în reparații după 2, 3 ,4 ,5 sarcini.", a declarat Minelli, potrivit wowbiz.ro.


"Albumul ăsta a venit în momentul în care primeam foarte multe întrebări despre când iese un album, dacă am în cap să lansez un album. După piesa Rampampam, după fiecare interviu de afară pe care îl aveam și de aici, eram întrebată asta și primeam și primesc foarte multe mesaje de la oameni din diferite colțuri ale lumii când lansez un album. Atunci a încolțit ideea asta în capul meu. Am zis că dacă oamenii vor atât de mult să scot un album, nu văd de ce nu aș face unul. Atunci am început să mă gândesc la un concept, echipa mea m-a ajutat foarte mult cu unul care mi se pare foarte tare. Am început să scriem piesele, am avut sesiuni în Suedia, în Anglia, în Germania, în Dubai, în Amsterdam, Ibiza, România, așa că 7 piese sunt scrise în România cu echipa mea și 7 în toată Europa.", a mai zis ea.

Citeste si:
Mara Bănică s-a luptat cu depresia. Operațiile estetice au ajutat-o...
Mara Bănică s-a luptat cu...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Martie 2023 - 01 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.