Inna a vrut să renunțe la cariera sa, într-un moment de cumpănă. Ea a povestit, în cadrul unui interviu pe care l-a acordat de curând, despre acele clipe din viața sa, dar și despre felul în care a afectat-o moartea bunicii sale, pe care a iubit-o ca pe mama sa.

Inna, gânduri de a renunța la cariera sa

Inna este pasionată de muzică, încă de pe vremea când era doar un copil, deoarece a crescut cu muzica în casă, mama sa fiind cântăreață de muzică populară la fel ca și bunica sa. Cânta în corul bisericii, se bucura de fiecare moment, iar părinții ei au remarcat că era pasionată de muzică și că o atrăgea acest domeniu, în care ma apoi și-a construit o carieră de succes.

Partenera de viață a lui Deliric a început să ia lecții de canto, încă de pe la vremea respectivă și a realizat că asta este tot ceea ce își dorea să facă în viață. Chiar dacă a avut parte de toată susținerea din partea familiei sale, a avut și momente în care s-a simțit copleșită de situație și a vrut să renunțe la cariera sa, deși avea experiență datorită festivalurilor și concursurilor la care a participat. Nu se mai vedea pe scenă, deși visase mereu la asta, dar și-a revnit odată cu trecerea timpului, iar acum este una dintre cele mai cunoscute artiste din lume.

Am crescut cu muzică în casă, mama era cântăreață de muzică populară, la fel și bunica mea, cântam în corul bisericii. Și pentru că părinții au văzut că mă atrage muzica, au decis că ar fi bine să iau lecții de canto. Apoi, am început să merg la festivaluri și concursuri și, pentru că lucrurile nu mergeau chiar cum mă așteptam, aproape că nu mă mai vedeam pe scenă, deși acesta era visul suprem”, a declarat Inna, potrivit viva.ro.

În cadrul aceluiași interviu, frumoasa artistă a vorbit despre una dintre persoanele care au avut un rol în major în cariera sa și care a decedat anul trecut și anume bunica sa. Inna a iubit-o enorm, fiind femeia de la care a învățat să își păstreze mereu zâmbetul pe buze și să se bucure de prezent, dar și de oamenii din viața sa. Cântăreața îi este profund recunoscătoare pentru tot ceea ce a făcut pentru ea și nu a putut nega faptul că moartea ei a afectat-o enorm ș că a avut cel mai trist sfârșit de an.

Citeste si:
Tily Niculae și-a început cariera la doar 16 ani. Cât de greu i-a...
Tily Niculae și-a început...

„Bunica mea a fost un om minunat, cald, blând, cea mai bună bunică din lume care mi-a făcut viața mai frumoasă, de la care am învățat să fiu veselă și să mă bucur de prezent, de oamenii din viața mea. A fost un Crăciun trist, pentru că am pierdut-o, dar mă alină gândul că am fost atâția ani împreună, că am trăit momente frumoase, că s-a simțit iubită până la final”, a mai povestit artista.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Februarie 2023 - 01 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.