Inna a oferit un interviu sincer în care nu doar că a vorbit despre relația sa cu Deliric, despre modul în care reușesc de fiecare dată să depășească problemele din cuplu, dar și despre relația pe care o are cu părinții artistului. Este pentru prima dată când ea vorbește despre acest subiect, motiv pentru care fanii au fost extrem de recunoscători.

Inna, despre relația cu părinții lui Deliric

Inna a fost mereu discretă, când a venit vorba despre relația sa cu Deliric, tocmai de aceea când recent a oferit un interviu în care a dat detalii despre ei, despre planurile lor, despre depășirea problemelor din cuplu, dar și despre felul în care se înțelege cu părinții lui, fanii au fost în extaz. Cântăreața a vorbit foarte, încă de la bun început, despre iubitul ei pe care l-a descris ca fiind creativ, deștept, amuzant și iubitor. Adoră la el faptul că îi place să călătorească la fel cum îi place și ei și că o inspiră prin tot ceea ce face.

„Este creativ, smart, iubitor, amuzant, ne place amândurora să călătorim, mă inspiră prin tot ceea ce face”, a declarat Inna, pentru viva.ro.

Mai apoi, Inna a vorbit și despre relația pe care o are cu părinții partenerului ei de viață. Artista i-a descris ca fiind niște oameni prietenoși, calzi cu care se înțelege de minune, de fiecare dată când se întâlnesc. Crede, în același timp, că lucrurile acestea sunt valabile și pentru Deliric, când vine vorba despre părinții săi. Inna a mai zis și că nu este o persoană foarte geloasă, fiind conștientă la fel cum este și el de meseria pe care acesta o are.

„Ne înțelegem foarte bine, sunt niște oameni buni, calzi, prietenoși și totul decurge minunat de fiecare dată când ne întâlnim. Și cred că același lucru este valabil și pentru el în ceea ce îi privește pe părinții mei. Nu sunt o persoană extrem de geloasă, ci o doză mică, necesară. (râde) Nici Toto nu este gelos, deci nu e un issue. Și, cum spuneam, ne înțelegem meseriile, atenția la care suntem expuși”, a adăugat artista, pentru aceeași sursă.

Citeste si:
Pavel Bartoș a fost operat de urgență. Cu ce probleme de sănătate...
Pavel Bartoș a fost operat de...

La final, frumoasa artistă a vorbit și despre problemele pe care ea și Deliric le au în cuplu, dar și despre modul în care reușesc, de fiecare dată să le depășească. Vedeta consideră că îi ajută extrem de tare faptul că se cunosc bine unul pe celălalt și crede despre ei că au capacitatea de a admite când au greșit și să își ceară scuze, atunci când este cazul. Cei doi nu au avut niciodată niște momente atât de tensionate, încât să ajungă să se gândească la terapie.

„Nu știu dacă e vorba despre secrete, ci despre faptul că ne cunoaștem foarte bine unul pe celălalt și cred că fiecare are capacitatea de a admite când el este cel care greșește și să își ceară scuze sau să îl asculte pe celălalt atunci când poate are un moment mai delicat. Nu am avut niciodată momente atât de tensionate încât să ne gândim la terapie de cuplu”, a mai zis iubita lui Deliric.

Citeste si:
Oana Moșneagu și Vlad Gherman se pregătesc să devină părinși: Vrem...
Oana Moșneagu și Vlad Gherman...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Februarie 2023 - 02 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.