Inna și Deliric vor să devină părinți și chiar să facă și nunta, la un moment dat, iar de când artistul a făcut marele pas de a o cere în căsătorie, tot mai multe întrebări au început să apară în acest sens. De curând, vedeta a dat câteva declarații despre planurile lor de viitor. Iată ce a zis!

Inna, despre nunta cu Deliric și copii

Inna și Deliric sunt împreună de o bună bucată de timp. Relația lor este una pe care mulți dintre fanii lor o iau drept exemplu, iar de curând cei doi au făcut încă un pas important pentru ei și pentru viitorul lor. Raperul și-a făcut curaj, în momentul în care a fost convins că Inna este femeia alături de care vrea să își petreacă restul vieții și a cerut-o în căsătorie. Cântăreața, convinsă la rândul ei, de faptul că și-a găsit alesul inimii, a acceptat cererea în căsătorie, motiv pentru care fanii ei sunt nerăbdători să o vadă îmbrăcând rochia de mireasă.

În urmă cu scurt timp, Inna a oferit un interviu despre planurile de viitor pe care ea și partenerul ei de viață le au, a zis clar că nu au purtat nicio discuție despre nuntă, nu au stabilit vreo dată și nici nu au organizat nimic în direcția aceea. Mai apoi, a ținut să precizeze că pentru ea căsătoria în sine nu a fost niciodată atât de importantă, mai importante fiind alte aspecte precum felul în care și-au construit relația, iubirea, comunicarea, dar mai ales bucuria de a fi împreună.

,,Nu am discutat încă nimic despre nuntă, să stabilim data sau să organizăm ceva în direcția aceasta. Pentru mine nu a fost niciodată atât de importantă căsătoria în sine, cât modul în care îți construiești relația cu cel de lângă tine, să existe iubire, comunicare, bucuria de a fi împreună”, a declarat Inna, pentru viva.ro.


Inna a mai precizat și că îl vede pe Deliric ca fiind tatăl copiilor ei și chiar vor să devină părinți, la un moment dat, doar că nu a venit vremea pentru a face un pas atât de important. În mod clar, la vremea respectivă, vor interveni și anumite schimbări în viața lor pentru care, cel mai probabil, nu sunt încă pregătiți, ambii având cariere de succes și muncind din greu pentru a ajunge tot mai sus.

Citeste si:
Oana Moșneagu și Vlad Gherman se pregătesc să devină părinși: Vrem...
Oana Moșneagu și Vlad Gherman...

,,Bineînțeles că îl văd tatăl copiilor mei și da, ne dorim să devenim părinți”, a mai zis Inna.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Februarie 2023 - 02 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.