Inna a făcut primele declarații despre cererea în căsătorie care a luat-o prin surprindere în totalitate. Vedeta este în culmea fericirii, dar mai ales pregătită pentru noul capitol din viața sa. Iată ce a declarat despre una dintre frumoase zile din viața sa și ce reacție au avut părinții lor, după ce au aflat!

Inna, dezvăluiri despre cererea în căsătorie

În urmă cu câteva săptămâni, Deliric și-a făcut curaj și a cerut-o în căsătorie pe frumoasa lui parteneră de viață, iar răspunsul Innei a fost „Da!”. Până în momentul de față, cântăreața nu a mai vorbit despre logodnă, dar nu pentru că nu și-ar fi dorit, ci pentru că a trecut printr-o perioadă ceva mai grea. Nici în perioada în care artistul a decis să îi ceară mâna, vedeta nu era deloc bine, din cauza problemelor de sănătate pe care le are bunica sa.

Având în vedere că trecea prin stările respective, cererea în căsătorie a fost fericirea supremă pentru ea. A fost un carusel de emoții pentru ea, mai ales că omul pe care îl iubește și alături de care se vede trăind pentru tot restul vieții sale face un asemenea gest de iubire. Totul s-a întâmplat în Malta, unde se aflau pentru unul dintre concertele pe care ea l-a susținut acolo, la finalul anului.

"A fost o surpriză și pentru mine, nu doar pentru voi, chiar nu mă așteptam. A venit într-un moment în care eram supărată din cauza stării de sănătate a bunicii mele, foarte tristă, pentru că știam ce urmează, și cererea în căsătorie a fost fericirea supremă.

Practic, un rollercoaster emoțional. Dar e fericire pură când vine un astfel de gest de dragoste de la omul pe care îl iubești și alături de care te vezi pentru tot restul vieții. Nu a fost o petrecere, noi am fost în Malta pentru concertul meu de Revelion și apoi am rămas acolo, pentru câteva zile, în vacanță, unde au fost și câțiva prieteni de-ai noștri.", a declarat Inna, pentru viva.ro.


Întrebată care a fost reacția părinților lor, când au aflat de cererea în căsătorie, Inna a zis că niciodată ei nu au avut parte de vreo presiune din partea lor. Acest lucru i-a ajutat extrem de tare, iar cei care i-au adus pe lume sunt fericiți, dacă și ei sunt fericiți. Totul a venit de la sine în relația lor și fără efort, iar acesta nu poate decât să fie un motiv de bucurie pentru cei doi îndrăgostiți.

Citeste si:
Războinicii nu au reușit să scape de Maria Lungu. Care a fost...
Războinicii nu au reușit să...

"Absolut niciodată nu am avut astfel de presiuni din partea părinților mei și nici Toto nu a avut parte de această presiune din partea alor lui. A fost un moment care a venit firesc în viața și relația noastră. Părinții noștri au fost extrem de fericiți pentru noi, s-au bucurat enorm!", a mai zis cântăreața pentru sursa citată.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 31 Ianuarie 2023 - 03 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.